4000 ₺ ile ne almalıyım

Peki dizüstü bilgisayarlar rahatlık bakımından da sınıfı geçiyor mu? Yani ben şimdi klavyemi mousemi takıp dizüstü bilgisayarı sadece monitör ve kasa olarak kullansam pcdeki kadar rahat olabilirmiyim sizce? Şimdiye kadar hiç ciddi bir şekilde oyun oynamadım notebookta dediğim gibi 1-2 kere oynadım onlardada pek rahat değildim açıkçası tuşlar çok garip geldi. Ekran küçük geldi vb vb. Tabi o 15 inçti o yüzdende böyle gelmiş olabilir. Yani kısacası bilgisayarda aldığım kadar zevk alırmıyım notebooktan? Kusura bakmayın konunun biraz dışına taşıyorum ama kafamda sorun işareti kalmasın istiyorum. Ve son olarak hafifliği o kadar önemli olmasada çok ağır olmayan, performansı iyi olan ve özellikle sessiz olan bir laptop önerirmisiniz? GE70 ve GS70 arasında kaldım önerdiklerinizden.

1- Dizüstü bilgisayarlar rahatlık bakımından sınıfı tabi ki geçiyor.
2- Bilgisayardaki kadar rahat olabilirsin tabi ki. Klavye olarak Logitech'in küçük modellerinden tercih ederseniz, harika olur.
3- Tuşlar konusunda haklı olabilirsiniz, insan alışamıyor :) Ekran küçük gelebilir diye 17.3" önerdim zaten hocam, fark ettim bu sorunu.
4- Bilgisayarda aldığınız kadar zevk alırsınız, hatta taşıması o kadar kolay olacağı için her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Belirli alana bağlı kalmayacaksınız.

Son olarak elbette var.

1- Gigabyte P27GV2-TR001D Core i7-4710HQ 8GB 1TB GTX860M 17.3" Full HD FreeDos | sanalmarketim

Diğer iki seçenekten birine bunu da ekleyebiliriz. Zira Gigabyte'ın harika tasarımlı bir ürünüdür.

Sizin kaldığınız ikilemde, karar size ait. Zira tüm özellikleri aynı ve biri daha hafif, daha ince. Kullanım amacınıza göre değerlendirin ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı