4000 Liraya AMD Sistem Toplama

Bu sistemi ben alacak olsam temel parçalarım bunlar olurdu: H97 G3, İ5 4460, GTX980TI, Zalman Z3 Plus + Zalman LX600.
Bahsettiğin sistem:
Ara Toplam3.727,96 TL
Toplam KDV671,03 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.398,99 TL
[TBODY] [/TBODY]
Tamam 10 numara sistem;
ama işte tavsiye verirken bütçeye göre yapmak gerekiyor.

Tabi biraz bütçe artırmak gerekiyor evet, yazmayı unutmuştum. Biraz daha birikim yapıp hem yeni Intel işlemcileri (Broadwell, Skylake) tam olarak piyasada görüp hem de Pascall mimarili yeni Nvidia kartlarını görüp ona göre sistem toplanmalı. Bekleyemem dersen benim sistemde ekran kartını GTX980 yapıp alabilirsin. Ayrıca konu sahibi ceza aldı galiba, hiç yorum attığı yok.

@Faiz Can Kavvas öyle demiştim ama orda gtx 970 ekran kartı vardı.Ekran kartını gtx 980 yapıp İşlemciyide Amd yaptım sadece.Eğer gtx980 +i7 koysan o sistem 5.000 Tl olur.

Bu arkadaşın hiçbir türlü bilgisayarla alakası olamaz öyle bir işlemciye böyle bir PSU önerecek kadar kötü olamaz kimse

Sadece gülümsedim Farkındaysanız arkadaş 4.000 Tl sınır koymuş Bende bilirdim ona 750 Watt Psu koymayı Fiyatı aşmamak için Psu zayıf kaldı.

güzel ama i7 yerine i5 tercih edilebir ayrıca sonuçta oyun pc olduğu için 8gb ram fiyat açısından daha mantıklı olur. Kalan parayla ssd alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…