4000 Liraya AMD Sistem Toplama

arkadaş amd sistem istemiş , birde İşlemciyi i7 almanın hiçbir mantığı yok amd alınca oyun kasıcakmı işlemciyi Amd yapıp gtx980 alabilir topladığım sisteme bakın bi .

Kasacak değil ama incelemere biraz bakın Intel'in nVidia ile performansı daha iyi. GTX980 ile o yüzden Intel tavsiye ettim. i7 konusunda katılıyorum oyun için gereksiz de 14 saat önceki yorumunda 4bin TL'ye i7 almamak aptallık olur + GTX970 ile 980 arası 15 fps için 1000TL'ye değmez diyip şimdi bu yorum biraz çelişkili olmuş sanki.

Bütün yorumları okudum, hem intel hemde Amd kullandim Hala da kullanmakdayım Amd nin kotulenecek bir yani yok Fx8320 yi 4.4 ghz de r9 290 ile kullandim bf4 multi 64 kisilik map de darbogaz oluyordu ekran kartindan verim alamiyordum ki ben vsync acik oynarim oyunlari anlik takilmalar oluyordu.

4.000 tl yi amd ye verip yazik etme ekran karti Nvidia islemci Intel al sonra forumlarda konu acip durursun.

4790k. Ve gtx970 li bir sistem toplanmis bende onu oneririm yol yakinken vazgec

@BigSmoke O mümkün değil de. Min. 2700 TL seviyesinde olan bir ekran kartından bahsediyorsun, işlemci 800TL civarı. Kasa, harddisk, RAM, anakart (i 4690 K için OC destekli olması gereken) gibi bileşenleri 500 TL'ye alamaz.
@BABAY4GA Oyun için kurulan bir sisteme daha kötü ekran kartı olan seçeneği seçmek mantıklı değil. Darboğaz için düşünüyorsan i5 4460la GTX980Ti bile darboğaz yapmıyor için rahat olsun.

Bence sistemi hemen toplamayın. Biraz bekleyin yeni işlemciler çıkıyor ayrıca DX12 oyunları bekleyin bakalım AMD hak ettiği yere gelecek mi ? Şuan için İntel toplamak daha iyi ama ille de AMD diyorsanız AMD FX8350 alın AMD'nin f/p olarak en iyi işlemcilerinden birisi bence.

Oyun için 4790K gereksiz. İ5 4690K alıp yanına GTX980TI bile koyabilirsiniz.
Haklisiniz gereksiz. Gerek Dx12 ile cpu nun ustune dusen gorev azalacak ve dahada gereksiz olacak yarin birgun belki sli yapar ozaman 4790k lazim olabilir.

1080p icinse 980ti fazla degilmi hocam 4790k nin gereksiz olacagi gibi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı