4000 mAh 12 saat gitmesi normal midir?

Samsung A11 kullanıyorum 4000 mAh bataryası var. Sabah 7 sarjdan çekiyorum şu an şarjı %40 gün içerisinde çok aktif kullanmıyorum mobil verim sürekli açık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A11 kullanıyorum 4000 mAh bataryası var sabah 7 sarjdan çekiyorum şu an şarjı %40 gün içerisinde çok aktif kullanmıyorum mobil verim sürekli açık.

Mobil veri sarjınızı yiyor ve siz kullanmıyorsunuz. Bende mobil ver açıkken kullanıyorum.
İyi değil gibi. Ben de 4000 mAh kullanıyorum ama 16 saat falan gidiyordu aralıksız.

Emin misiniz?
 
Mobil veri, konum, arka planda yedekleme veya bluetooth açık olduğu zamanda sarjın hızlı bitebilir. Konum, arka planda yedekleme ve bluetooth u kapatarak ortalama ek 4 saate yakın bir kullanım kazanabilirsin.
 
Ekran süresi kaç alıyorsunuz? Eğer 5-6 ise çok çok normal.

Ekran süresi derken.
Mobil veri, konum, arka planda yedekleme veya Bluetooth açık olduğu zamanda sarjın hızlı bitebilir.

Mobil veri açıkken böyle 12 saat gitti bir de yarın mobil verisiz test edeceğim.
Mobil veri, konum, arka planda yedekleme veya Bluetooth açık olduğu zamanda sarjın hızlı bitebilir. Konum, arka planda yedekleme ve Bluetooth'u kapatarak ortalama ek 4 saate yakın bir kullanım kazanabilirsin.

Şu an bataryamda sıkıntımı oldu ömründen mi gitti sizdeki değerlerle benimkiler niye farklı anlamadım.
 
Son düzenleme:
Bataryanın yüksek olmasıyla iş bitmiyor ekran süresinin uzun olması için az tüketen işlemci ve ekran da lazım. Alt seviye exynos işlemciler en çok pil tüketen işlemcilerden.
 
Bataryanın yüksek olmasıyla iş bitmiyor ekran süresinin uzun olması için az tüketen işlemci ve ekran da lazım. Alt seviye Exynos işlemciler en çok pil tüketen işlemcilerden.

Ekran süresi dediğinizden kastınız ne ben onu çözemedim.
Bataryanın yüksek olmasıyla iş bitmiyor ekran süresinin uzun olması için az tüketen işlemci ve ekran da lazım. Alt seviye Exynos işlemciler en çok pil tüketen işlemcilerden.

Bir de telefonu şarj 100 olmadan sarjdan cikarirsam bir problem olur mu?
 

Geri
Yukarı