4000 MHz RAM 3800'e düşürülmeli mi?

Error aldıysan gerek yok. Doğaçla zamanlamaları Dram Calculatordan fast freset yapıp denesene.

Error aldıysan gerek yok. Doğaçla zamanlamaları dram calculatordan Fast freset yapıp denesene.

Şöyle bir sonuca ulaştım fast yapınca ama. Şimdi burada yazanları tek tek girerek mi deneyeceğim? Programı ilk kez kullanıyorum.

Evet orda ne yazıyorsa gir. Hepsini tek seferde gir yani.

Error aldıysan gerek yok. Doğaçla zamanlamaları dram calculatordan Fast freset yapıp denesene.

Hocam bu benim senin başını ağrıtmamak için oraya konu açmıştım ama orada da sana denk gelmişim ya bu otomatik atama ayarlarında hele hiç görüntü alamadım çıldıracağım.

O olduğunu biliyorum zaten Post açarsan kimse yardım etmez sana. O attığım threade at Zentimings ss'ini raminin de DJR olduğunu söyle yardım ederler sana.

O olduğunu biliyorum zaten post açarsan kimse yardım etmez sana. O attığım threade at zentimings SS'ini raminin de djr olduğunu söyle yardım ederler sana.

Hocam RAM testin PC açık hali var mı? Kanser olacağım sıkıntıdan kapatıp yapmaktan gına geldi.

Bu değerler ile programı geçtik. Hata almadım Memtest'ten. Yavaş yavaş düşürmemi tavsiye edeceğiniz değerler var mı? Bir de voltajlar kafamı kurcalıyor bir şey olmaz değil mi?
Try 1.5v
SoC 1.15v
Iod 1.05v
Ccd 1.0v
Vddp 0.9v

problem olmaz hayir. Voltajlar ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…