₺4000 sistem önerisi

Bütçe
4000+

SAGO361

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an aktif olarak 10 yıllık bir Toshiba laptop kullanıyorum ve artık internette gezerken bile kasmalar yaşamaya başladım.
4000TL nakit bütçem var ve kasa toplamak istiyorum ama piyasaya göre F/P ürünlerini bilmiyorum. Bütçemi biraz arttırmayı zorlama şansım var ama zorlamadan 4000 civarına kapatabiliyorsam daha memnun olurum.
Şu an Valorant oynuyorum ama takıla takıla, bu bilgisayarla yüksek FPS değerlerinde oynamak istiyorum. Bu bütçeye çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama imkan varsa başka oyunlar da oynarım.
Sistemden kastım sadece kasadır.

Hazır sistem önerisine açık mısınız?

İleride ekran kartı almayacaksanız APU sistem almanızı tavsiye etmem.

Bu sistemi bütçenizi 249 TL aşarak alabilirsiniz. İleride 8 GB RAM daha alıp 2x8 şeklinde çift kanal kullanabilirsiniz.

1080p en düşük ayarlarda 120-140 FPS Valorant oynarsınız.

İleride ekran kartı almayacaksanız APU sistem almanızı tavsiye etmem.

Bu sistemi bütçenizi 249 TL aşarak alabilirsiniz. İleride 8 GB RAM daha alıp 2x8 şeklinde çift kanal kullanabilirsiniz.

1080p en düşük ayarlarda 120-140 FPS Valorant oynarsınız.

Bu sisteme Ryzen 5 1600 AF eklesem ne gibi bir performans artışı alırım?

Bu sisteme Ryzen 5 1600 AF eklesem ne gibi bir performans artışı alırım?

Çok daha iyi olur eğer ekleyebilirseniz. Performansta artış yaşarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı