4000 TL AMD Sistem Toplama

emre türkmen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalar, başlıkta belirttiğim gibi çıkabileceğim bütçe bu kadar. Toplamak istediğim sistemin AMD ağırlıklı olmasını istiyorum. Oyun üzerine kullandığım monitör modelini alt kısımda belirteceğim. Sizlerden ricam yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim...

VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalar, başlıkta belirttiğim gibi çıkabileceğim bütçe bu kadar. Toplamak istediğim sistemin AMD ağırlıklı olmasını istiyorum. Oyun üzerine kullandığım monitör modelini alt kısımda belirteceğim. Sizlerden ricam yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim...

VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync[emoji769] 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR
Sisteminize monitör dahil mi değil mi?

4033 TL

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-12-03-12-51-30-812_com.UCMobile.intl.png
    Screenshot_2017-12-03-12-51-30-812_com.UCMobile.intl.png
    128,5 KB · Görüntüleme: 135
Kusura bakmayın geç cevap verdim özür dilerim sizlerden. Monitörüm var söylediğim gibi şuan bu modeli kullanıyorum o yüzden AMD ağırlık bi sistem toplamak istedim. Ekran kartının AMD olması lazım monitörün özelliğini kulllanmam için. @Mehmet Furkan Başar @aybrktrhn @iamtrippingballs teşekkür ederim Öner’iniz için ekran kartını AMD yapmak istiyorum ama sorun olurmu bu sistemde ?

Bu bütçe için kasa, PSU ve SSD'ye fazla ayırmışsınız.

Önerim;

Ryzen 5 1500X (849 TL)
Gigabyte RX 580 4 GB (1453 TL)
Asus Prime B350M-K (299 TL)
Toshiba P300 1TB (204 TL)
Kingston Hyperx Fury 8 GB 2666mhz (440 TL)
Adata SU800 SSD 128 GB (273 TL)
Coolermaster Masterbox Lite 5 (286 TL, nanokatalog.com)
High Power 500W 80+ PSU (195 TL)

Toplam 3999 TL :)

Aynı yerden toplama ve toplatma gibi bir şartınız yoksa akakce.com vb. sitelerden piyasa araştırması yaparak yukarıdaki fiyatlara toplayabilirsiniz.

Bütçeye 100-200 daha ekleyebilirseniz ekran kartının 8 GB olanını almanızı tavsiye ederim.

Bu bütçe için kasa, PSU ve SSD'ye fazla ayırmışsınız.

Önerim;

Ryzen 5 1500X (849 TL)
Gigabyte RX 580 4 GB (1453 TL)
Asus Prime B350M-K (299 TL)
Toshiba P300 1TB (204 TL)
Kingston Hyperx Fury 8 GB 2666mhz (440 TL)
Adata SU800 SSD 128 GB (273 TL)
Coolermaster Masterbox Lite 5 (286 TL, nanokatalog.com)
High Power 500W 80+ PSU (195 TL)

Toplam 3999 TL :)

Aynı yerden toplama ve toplatma gibi bir şartınız yoksa akakce.com vb. sitelerden piyasa araştırması yaparak yukarıdaki fiyatlara toplayabilirsiniz.

Bütçeye 100-200 daha ekleyebilirseniz ekran kartının 8 GB olanını almanızı tavsiye ederim.
Hocam öyle bir kart için 4GB asla alınmamalı. Ayrıca PSU daha kaliteli ve 600W seçilebilir.

Kusura bakmayın geç cevap verdim özür dilerim sizlerden. Monitörüm var söylediğim gibi şuan bu modeli kullanıyorum o yüzden AMD ağırlık bi sistem toplamak istedim. Ekran kartının AMD olması lazım monitörün özelliğini kulllanmam için. @Mehmet Furkan Başar @aybrktrhn @iamtrippingballs teşekkür ederim Öner’iniz için ekran kartını AMD yapmak istiyorum ama sorun olurmu bu sistemde ?
Bekleyin hemen yardım edeceğim. Bütçenizi biraz aşabilirseniz SSD de koyabiliriz.

8GB RAM günümüz oyunları ve RX580 8GB içeren bir sistemde yetmemeye başladı o yüzden 16GB RAM içeren böyle bir sistem topladım.

ALIŞVERİŞ SEPETİ

Son düzenleme:
Farklı yerlerdende alıp toplayabilirim sistemi aynı yer olmasına gerek yok yeterki bu bütçeye güzel bir şey toplayım benim için önemli olan bu. Oynadığım oyunlar PUGB LOL CS;GO bunların üzerine bi pc topluyorum ileri dönük ilerde yükseltmek içinde parçaları ilginiz ve önerileriz için çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için araştırma yapıcam bende.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı