4000 TL Bilgisayar Önerisi

Sonertascakar1

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2017
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. 4000 TL bütçem var ve seneye üniversiteye gideceğim. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum bunun için benim yazılım konusundaki ihtiyacımı karşılayabilecek ayrıca oyun da oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör sisteme dahil değil. Bütçemi zorlayarak 4500 TL’ye kadar genişletebilirim. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 4000 TL bütçem var ve seneye üniversiteye gideceğim. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum bunun için benim yazılım konusundaki ihtiyacımı karşılayabilecek ayrıca oyun da oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Bütçemi zorlayarak 4500 TL’ye kadar genişletebilirim. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Monitör dahil mi sisteme ?
 
Çoklu çekirdekte amd daha iyi.Render olarakda intel işlemcilerin çok önündeler ve intel işlemciler stok sorunundan dolayı çok pahalı.
Anladım hocam. AMD almak daha mantıklı o zaman. Peki ekran kartı açısından GTX 1060 daha performanslı değil midir ? Pek fiyat farkı da yok RX 570 ile.

Biraz daha kısabilsek çok güzel olurdu hocam işlemciyi biraz araştırdım. Gayet güzel performansı var. Ekran kartı desek de bir o kadar iyi. Nereden kısabiliriz ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı