Anakartı biostar aldım ama aklıma takılıyor hep iyi mi ettim diye, birde ssd ye biraz sorunlu diyorlar ama bilmiyorumBütün sistemi yolluyorsunuz. Çünkü siz Ram'de sıkıntı olduğunu sanıyor olabilirsiniz ama sıkıntı anakartta da olabilir.
Anakartı biostar aldım ama aklıma takılıyor hep iyi mi ettim diye, birde ssd ye biraz sorunlu diyorlar ama bilmiyorumBütün sistemi yolluyorsunuz. Çünkü siz Ram'de sıkıntı olduğunu sanıyor olabilirsiniz ama sıkıntı anakartta da olabilir.
Hocam aslında edindiğin bilgileri direkt aktarsan daha iyi olur ben de 2 hafta içinde almayı düşünüyorum da.Hayır hocam, bende satın almayı düşünüyorum. Ama kullananlardan falan sistem hakkında baya bilgi edindim sorun varsa sorabilirsin.
Biostar çok eski ve kaliteli bir marka içiniz rahat olsun. Ayrıca B450M chipsetli anakartlar her markada birbirine çok benzer oluyor. SSD için sorunlu deniliyor evet, ama bir sıkıntı çıkarsa 2 yıl garantisi olduğunu bilin.Anakartı biostar aldım ama aklıma takılıyor hep iyi mi ettim diye, birde ssd ye biraz sorunlu diyorlar ama bilmiyorum![]()
Hocam satış öncesi, satış sırası, satış sonrası gibi bir sürü konu var. Hangi konuda yardıma ihtiyacınız varsa ona gire yardım edeyim.Hocam aslında edindiğin bilgileri direkt aktarsan daha iyi olur ben de 2 hafta içinde almayı düşünüyorum da.
Hepsi hakkında bilgi alsam iyi olurHocam satış öncesi, satış sırası, satış sonrası gibi bir sürü konu var. Hangi konuda yardıma ihtiyacınız varsa ona gire yardım edeyim.
Biostar çok eski ve kaliteli bir marka içiniz rahat olsun. Ayrıca B450M chipsetli anakartlar her markada birbirine çok benzer oluyor. SSD için sorunlu deniliyor evet, ama bir sıkıntı çıkarsa 2 yıl garantisi olduğunu bilin.
Hocam satış öncesi, satış sırası, satış sonrası gibi bir sürü konu var. Hangi konuda yardıma ihtiyacınız varsa ona gire yardım edeyim.
Hepsi hakkında bilgi alsam iyi olur.
Hepsi hakkında bilgi alsam iyi olur.
SSD'lerin okuma yazma hızı olması gerekenden düşük olabilir, SSD kapasitesinin tamamını kullanmayabilir. Gibi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca unutmayın ki teknoloji şans işidir. Çok güvendiğiniz markada bile bu sorunlar çıkabilir ki çıkıyor da zaten.Mesela ssd ne gibi sorunlar çıkartabiliyor? umarım bir sıkıntı yaşamayız da bir ssd için komple bilgisayarı göndermeyiz.
Bilgisayar geldiğinde bir sorun ile karşılaşırsam eğer sizden yardım isterim, teşekkürler
Bu arada size de şu bilgiyi veriyim bilgisayarı dün 11:00 civarında sipariş verdim saat 13:30 da kargoya vermişler bugün bulunduğum ilçenin il merkezine gelmiş buraya haftada bir dağıtım oluyor ancak yarın almaya gideceğim, işlemleri oldukça hızlı gerçekleştirmişler.
Daha iyisi sizlerin olsun inşallah hocam. Rica ederim.İmzanızda belirttiğiniz üzere umarım en yakın zamanda sizde bilgisayarı alabilirsiniz ayrıca ilgi, alaka, bilgilendirme ve bundan sonraki süreçteki yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tam çıkıyordum aklıma geldi anakartın biosunu güncelleyip mi yolluyorlar bilgin var mı yoksa nasıl güncellememiz gerekiyor onun videoları varsa onu izleyeceğimDaha iyisi sizlerin olsun inşallah hocam. Rica ederim.
Sistemi göndermeden önce bütün kontrolleri yapıyorlarmış muhtemelen buna bios güncellemede dahildir. Ama yinede sistem elinize ulaştıktan sonra buradan kontrol etmekte fayda var. Maalesef net bir bilgim yok bu konu hakkında.Tam çıkıyordum aklıma geldi anakartın biosunu güncelleyip mi yolluyorlar bilgin var mı yoksa nasıl güncellememiz gerekiyor onun videoları varsa onu izleyeceğim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.