JuliKingsley
Megapat
Daha fazla
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Ocak ayının ilk haftası alacağım.(1-2 haftası )
İşte 4000 Tl'ye kadar para bulurum max. 4000'i geçmez. Bu vatan'dan topladığım sistem vatan pahalı tabi ama zaten ordan toplamayacağım. Sinerji & Webdenal arasında kaldım.
Neyse 3000-4000 Tl arası toplayacağım.
Sistemde eksik parça varmı bunlarla birlikte bilgisayar tamamen çalışır demi toplanmış gelecek yani bu eşyalardan ayrı parça alınmalı mı bilgisayarlardan orta düzeyde anlıyorum.
3500 TL'ye bundan iyi sistem toplanır mı ?
Ve sistemi bi tık düşürüp 2800-2900 TL'ye toplayada bilirim. O zaman GTX 960 mı takmalıyım yoksa i5 6600 K'yı anakartı RAM'ı çıkarıp i5 4460 DDR3'e mi geçmeliyim? Oyun performansı için hangisi daha iyi olur?
Ve yabancı sitelerden Amazon ebay gibi birinden alsam 3500 TL'ye geliyor ama bunun bide gümrük vb birsürü ücreti olacağından uzak durmayı düşünüyorum.
İşlemci soğutucu sıvı soğutma vb gibi şeyler duydum bunlardan hiç almasam parçalar zarar görür mü ? Fazla ısınır mı ? Alınmalı ise alınacak parçaları söylerseniz sevinirim.
Sisteme 600 W yeter mi?
Topladığım sistemde değiştirmem gereken parça öneriniz var mıdır? Bu fiyata daha iyisi olur mu?
GTA 5 - CS GO - AC SYNDİCATE gibi oyunlar oynayacağım (20-25 oyun oynayacağım)
1080p 1ms monitör alıcağım ASUS 23.6" VN247H
Bu monitörde CS GO 4K AC Syndicate 2K GTA 5 2 yada 4K Açılır mı ve hata verir mi parçalarda arıza çıkar mı?
Son düzenleyen: Moderatör: