4000 TL civarında %75 klavye önerisi

Bütçe
4000

swearzie

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık beş yıldır SteelSeries Apex 3 TKL kullanıyorum ve artık ömrünün sonuna yavaş yavaş geldim. Wraith W75 modellerine biraz baktım ama tuşlar birbirine çok fazla yakın, sadece rekabetçi oyun oynamaktan yana story, text ağırlıklı oyunlarda oynadığım için bana biraz ters düştü. Böyle bir modelde daha önce hiç bakmadım, şahsen önerilerinizin hepsine açığım. Benim için %75 veya TKL, RGB ışık ve mümkünse alüminyum kasa olmasını istiyorum, fareyi çevirirken çok fazla vuruyorum klavyeye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık beş yıldır SteelSeries Apex 3 TKL kullanıyorum ve artık ömrünün sonuna yavaş yavaş geldim. Wraith W75 modellerine biraz baktım ama tuşlar birbirine çok fazla yakın, sadece rekabetçi oyun oynamaktan yana story, text ağırlıklı oyunlarda oynadığım için bana biraz ters düştü. Böyle bir modelde daha önce hiç bakmadım, şahsen önerilerinizin hepsine açığım. Benim için %75 veya TKL, RGB ışık ve mümkünse alüminyum kasa olmasını istiyorum, fareyi çevirirken çok fazla vuruyorum klavyeye.

MCHOSE G75i öneririm hocam yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum çok memnunum.

RT80'i araştırırken gördüm aslında araştırırken ama tuşların yakınlığı çok fazla gibi duruyor. MCHOSE G75 için bir şey söyleyemeyeceğim hiç kullanmadığım bir klavye tipi. Pek hoşuma gitmedi yalan söylemeyelim.

Bunun gibi bakıyorum biraz daha, aslında RT80 tam bu klavye gibi hatta güzel fakat yön tuşlarının yakınlığı vs. çok abartı geldi.

RT80'i araştırırken gördüm aslında araştırırken ama tuşların yakınlığı çok fazla gibi duruyor. MCHOSE G75 için bir şey söyleyemeyeceğim hiç kullanmadığım bir klavye tipi. Pek hoşuma gitmedi yalan söylemeyelim.

Bunun gibi bakıyorum biraz daha, aslında RT80 tam bu klavye gibi hatta güzel fakat yön tuşlarının yakınlığı vs. çok abartı geldi.

Aula F75'i sevebilirsin hocam stok sorunu var ama bir bak istersen.

Hocam Aula F75 güzelmiş aslında evet, fakat pek içime sinmedi renk konusu yüzünden. Ben daha çok siyah klavye bakıyorum bu W75 için de öyle. RT80'de o yüzden gözüme güzel geldi. Ayrıca bir arkadaşım YUNZII IF99 önerdi IF99 hoşuma gitti. Şu an için RT80, IF99 ve W75 arasındayım gibi.

Hocam Aula F75 güzelmiş aslında evet, fakat pek içime sinmedi renk konusu yüzünden. Ben daha çok siyah klavye bakıyorum bu W75 için de öyle. RT80'de o yüzden gözüme güzel geldi. Ayrıca bir arkadaşım yunzıı IF99 önerdi IF99 hoşuma gitti. Şu an için RT80, IF99 ve W75 arasındayım gibi.

Hocam RT80 bana ofis klavyelerini anımsattı biraz :) dediğim gibi yerinde olsam F75 tercih ederim siyah renk olarak da şöyle bir seçeneği var bir göz at istersen Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Fiyatı ve Özellikleri

Şu klavyeyede bir göz at derim hocam iyi duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı