4000 TL Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

free4zone

Kilopat
Katılım
21 Eylül 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, bu aralar dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Hem oyun oynamak hemde mühendis programları için alacağım. Yaklaşık 4000 tl civari bi para verecegim. Asus ile Lenovoyu bulmadan once monster almayı dusunuyordum 3000 tl civarına fakat dolar artması ve yeni nesil işlemcilerin gelmesiyle fiyatlar 3600 3700 e kadar geldi öyle olunca da çıtayı biraz daha yükselttim. Bu iki bilgisayar hakkında pek inceleme bulamadım. Bu bilgisayarlardan hangisini almalıyım neden almalıyım ? Ya da bu fiyata bu özelliklerle önerebileceginiz başka bilgisayar var mı ?
 
MONSTER® TULPAR T5 V4.2 15.6"

Hocam öğrenci indirimi ile 4400 tl'ye gelmekte eğer bütçenizi arttırabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim. Bahsettiğiniz ürünlerin linkini koymayı unuttunuz sanırım bu yüzden bu tavsiyede bulundum.
Asus ROG GL551JW-DS71 Gaming Notebook

Garanti anlamında ne kadar istanbul bilişim'e güven olmasa da aslında güzel bir ürün eğer illa ki asus veya lenovo alacağım derseniz.
Lenovo soğutma konusunda pek başarılı değil bu yüzden tavsiye etmiyorum.
 
Bilgisayarların linklerini koymayı unutmuşum kusura bakmayın.
Asus n551jw: ASUS N551JW CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-16 GB-2TB-15.6-4GB-W8.1 NOTEBOOK BILGISAYAR
Lenovo Y5070: Lenovo Y5070 59-443346 Notebook
Açıkcası lenovo ve asus varken monster almak bana mantıklı gelmiyor. Asusun alüminyum kasa olması cezbetti beni :D Asusu vatandan lenovoyu ise ebrarbilgisayardan almayı düşünüyorum garantilerinin istanbul bilişimle bir alakası varmı ?
Lenovonun avantajı çift fan çıkışlı olması ve 965m ekran kartı olması. Asusun avantajı ise harddisk in 2tb olması. Fiyat olarakta lenovo daha ucuza geldigi için asus yerine lenovo düşünüyorum şuanlık.
 
Hocam şunu unutmamak lazım evet güzel bir cihaz asus n551jw fakat bir oyun cihazı değil oyun amacıyla yapılmış bir laptop değil lenovo evet gaming laptop adı altında geçiyor fakat soğutma konusunda sıkıntı yaşayan çok insanla karşılaştım bu yüzden tavsiye etmemiştim. İstanbul bilişim ise verdiğim asusun garantisinden sorumlu yani sizin ürünleriniz için kastetmemiştim :). Bu arada monster gerçekten kaliteli ürünler üretmekte bu konuda sıkıntınız olmasın tabii ki asusun kasa kalitesi gerçekten can alıcı noktalardan biri bir teknoloji mağazasında elime alıp bakma fırsatım oldu gerçekten büyüleyici ama mesele oyun ise monster sizi kesinlikle daha çok tatmin edecektir.
 
Hocam abartmayalım stoğa girmesi aylar sürebiliyor evet fakat ben zaten stoktaki ürünü tavsiye ettim ve de bunun herhangi bir ürünü almaktan hiçbir farkı yok standart kargo süreci. Arkadaşımın bizzat siparişini takip ettiğim için böyle konuşuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı