4000 TL GTX 1070 içeren sistem toplama

Evet direkt kasa kötü yazmak biraz olmamış. Şöyle düzelteyim: O fiyat bandında bu kasaya göre daha iyi kasalar var.
 
Kasa güzel değil, işlemci R5 1400, RAM 2400 MHZ, 1070 tek fanlı Aero, PSU kesinlikle alınmaması gereken VS serisinden. Sırf 1070 olsun diye neredeyse A320M anakart koyacak duruma gelmişler.
Bilgisayarın alınmaması konusunda bende aynı düşüncedeyim. Sırf 1070 için yapılmış gereksiz bir bilgisayar. Sadece kasanın kasanın neden kötü olduğunu söylüyorsunuz onu anlamadım. Gayet şık ve geniş olduğunu düşünüyorum.
 
O sistemin 1600 lüsü 4300 TL. Yani site işlemci seçme hakkı veriyor. Ancak sistemde 8GB ram ve SSD eklemesi yapabilirseniz ileride düşünülebilir bir sistem olur. 1400 lüyü asla tavsiye etmem.

Ancak oradaki esas sıkıntı da tek fanlı AERO model Ekran kartı. ısınma kaynaklı FPS kaybı mutlaka olur. Çoğu hazır sistemde tek fanlı var o sitede.
 
Ben sadece bir seçenek sundum. Bunun üstünde bu kadar durmak yerine konuyu açan arkadaşa öneri yapsanız veya siz ona 4000 TL civarında bir PC toplasanız daha iyi olurdu. Özellikle 1070 istediği için bende bu sistemi önermiştim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı