4000 TL GTX 1070 Sistem Toplama

CEZMARK

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı? Darboğaz sorunu olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)
Ekran Resmi 2016-06-14 18.48.51.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör GTX 1070 e göre zayıf kalmış. Gözünüzle göremeyeceğiniz performansın pek anlamı olmuyor.
Not: Oyun oynayacağınızı düşünerek söyledim.

Bütçenizden bağımsız olarak aklıma gelen en uygun monitör:
ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Fakat forumda birçok kez 2k 144Hz monitör önerildiğini gördüm. GTX 1070 ve 1080 optimizasyonu 2k monitörlere daha uygun şu anda, Technopat testlerinde 1080p çözünürlükte daha yüksek vermesi gerekirken daha düşük FPS verdiği görülmüş. Oynadığınız oyun türlerine ve bütçenize göre çok sayıda monitör önerilebilir. Yukarıdaki monitör bir FPS tutkunu için ideal gibi duruyor.

Bütçenizden bağımsız olarak aklıma gelen en uygun monitör:
ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Fakat forumda birçok kez 2k 144Hz monitör önerildiğini gördüm. GTX 1070 ve 1080 optimizasyonu 2k monitörlere daha uygun şu anda, Technopat testlerinde 1080p çözünürlükte daha yüksek vermesi gerekirken daha düşük FPS verdiği görülmüş. Oynadığınız oyun türlerine ve bütçenize göre çok sayıda monitör önerilebilir. Yukarıdaki monitör bir FPS tutkunu için ideal gibi duruyor.
Öneriniz için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı