maydogdu

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

4000tl'ye vatanbilgisayar'dan bilgisayar topladim ve bu bilgisayarin resmi aşağidadir...


Bu resimdeki ürünleri aldiktan sonra bilgisayar sikintisiz bir şekilde çalişir değil mi soğutucu işlemci felan her seyin uyumu var değil mi sikintisi olmasinda sonra 1151 işlemcim için bu soğutucu uygun mudur? Yorumlarinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Ayrıca vatanbilgisayar'dan windows satin almiyacağim windows satin almadan montaj işi yapiyorlar mi montaji? Yapiyorlarsa sikinti değil windowsu ben kurarim. Son olarak vatanbilgisayar montaja ücret aliyor mu ?



Adsız.png

 
Evga (ekran kartı)markasını daha önce kullanmadım ama bence sitesine felan bakmalısın driver olarak nasıl , sürekli güncelleniyor mu . Banada kalırsa MSI veya ASUS tercih etmelisin aralarında fiyat farkı yoktur ve mimarı ve driver olarak kullanım kolaylığı olur. Ve işlemcide LGA 1151 desteği yazmıyo dikkatimi çekti onu tekrar araştır. Ve vatan computer güvenilir fakat bazı ürünleri çok pahalıya satıyor bence tek tek araştır fiyatları çünkü ufak farklarla daha iyi donanımlardan vazgeçmiş olabilirsin. Acele etmemizi öneririm.
 
Evga nvidianın lider üreticisidir . i5 6000 serisi 1151 pin e uygun zaten ve arkadaş kesinlikle haklı vatan pc toplanmaz i5 6600k dışarıda 850 tl batanda 900-910 tl civarı sadece buradan bile 50-60 tl kazancın oluyor.
 
Sistemi gayet güzel toplamışsın. Dilersen vatan bilgisayar dan alabilirsin. Dilersen sinerjiden alıp toplayıp gönderebilirler sana. Soğutucu almana gerek yok kendi soğutucusu yeter ama yine de takmak istiyorum diyorsan takabilirsin. Hayırlı olsun gayet başarılı olacağını düşünüyorum sisteminin.
 
Uyumlu olacaktır. Soğutucuların işlemci üzerine oturtabilmek için genel olarak standart bir düzenek kullanıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı