4000 TL GTX 970 Sistem Toplama

İlk sistem önerim umarım beğenilir. Umarım senin de ihtiyacını karşılar. GTX 970 seçme sebebini belirtirsen sevinirim. RX 480 yerine NVDIA olsun dersen 1060 koy.
 

Dosya Ekleri

  • 4000gayme.png
    4000gayme.png
    69,3 KB · Görüntüleme: 177
Sebebini öğrenebilirmiyim? Ben kendi toplayacağım sistemde de kullacaktım. Kötüyse değiştireceğim.
@Atatürk'ün Torunu Sistem guzel yalniz SSD'yi Samsung 750 EVO veya Samsung 850 EVO yap. Corsair Force LE iyi bir SSD degil.

Ekran kartı olduğunu varsayarak bunu topladım. Şahsen yeni olduğum için tecrübesizim. Yorumlarınıza açığım. @Türkün Gücü
 

Dosya Ekleri

  • 3600gayme.png
    3600gayme.png
    103,8 KB · Görüntüleme: 68
Yüksek performans için eğer anakartta m.2 slotu varsa m.2 SSD daha çok işinizi görecektir diye düşünüyorum.
Eğer olmazsa Samsung 850EVO güzel bir seçim olur.
Yabanci forumlarda genellikle bu fiyat aralığında HDD koymuyorlar bunu da söylemek istedim.
 
@Atatürk'ün Torunu Bu sistem de guzel. Soruna gelirsek, SSD'de okuma-yazma hizlarindan cok IOPS degerleri onemlidir. Corsair'in SSD'miz olsun diye cikardigi kalitesiz bir urun o. Samsung daha iyi.
Çok teşekkürler şimdi bana IOPS nedir? Bunu araştırmak düştü. Arkadaşın konusunu da bozmayayım. İyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı