4000 TL Günlük Kullanım Dizüstü Önerisi

aras87

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2017
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba bir büyüğümüze hediye olarak dizüstü bilgisayar alacağız. Başlıkta da belirttiğim gibi 4000 TL yi aşamayız. Diğer başlıkları inceledim ancak oyun bilgisayarından ziyade günlük kullanım için arıyorum. Hediye alacağımız kişi yaşça büyük birisi, oynadığı oyunlar Farmville, okey tarzı oyunlar günlük kullanımı sosyal medya, internette sörf, Youtube da video ve Office de belgeler oluşturmak üzerine. En önemli nokta bilgisayarın uzun süre dayanabilmesi yoksa önemli olmasa bütçeyi çok daha aşağıda tutardık.

Kişisel isteğim ise, daha sonra Windows yüklemekle uğraşmaması adına işletim sistemi kutu içeriği olarak Windows olan bir dizüstü bilgisayar olması (özetle Freedos olmamalı). Son olarak optik sürücüsü olmalı (bazı modellerde malum yok harici olarak satın alınmasına gerek olmamalı) Özetle, günlük kullanım için, uzun süre kullanılabilecek, Windows'u ayrı satın almamızı gerektirmeyecek maksimum 4000 TL olan bir bilgisayar önerisi arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı