4000 TL hazır sistem toplama

Dediğim gibi parçaları ayrı ayrı alamam, hazır olması şart.

Yok Super modeline baktım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1650S her türlü daha iyi kart rx570'den.Dediğim gibi işlemciyi 3500X olarak değiştirip o sistemi alabilirsiniz.

Konu çok karıştı. En iyisi parçaları tek tek alıp toplamak.@Yağız.a'nın da dediği gibi. Eğer hazır bir sistem alacaksanız da C4 olmamasına dikkat edin. Cooler Master, FSP, AerCool, High Power, Thermaltake, Seasonic, EVGA gibi markaları tercih edin.

Kardeşim madem bilmiyorsun insanlara kötü şeyler önerme. 4500 TL 'ye 1650 si olan SSD psu ram belli olmayan sistem öneriyorsun adam senin iyi bildiğini düşünüp alsa parasını çöpe atmış olacak.
Bir daa baktım da ram ve SSD markası belli. Biri turbox diğeri dragos. En efsane markalar bunlar. En kaliteli kazıkları üretirler.

Kardeşim madem bilmiyorsun insanlara kötü şeyler önerme. 4500 TL 'ye 1650 si olan SSD psu ram belli olmayan sistem öneriyorsun adam senin iyi bildiğini düşünüp alsa parasını çöpe atmış olacak.
Tamam kardeşim 4000Tl'ye 1650s'ten daha iyi sistem önerin bana.
Bir daa baktım da ram ve SSD markası belli. Biri turbox diğeri dragos. En efsane markalar bunlar. En kaliteli kazıkları üretirler.
TARS-G1650S/GIGABYTE GTX 1650 SUPER OC 4GB/AMD Ryzen 3 3100/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA ?

Cooler Master Mb501l 600W var kasa olarak. Toplamda 4250,49 TL ediyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200702_175523.jpg
    IMG_20200702_175523.jpg
    455,3 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı