Ekran kartı olmadan bu dediğin oyunlarının hiçbirini doğru düzgün oynayamazsın. Intel HD Graphics 630 ile de, CS:GO oynayabilirsin ama diğer oyunlarda 5-10 FPS anca görürsün. Diğer oyunlarda rahat oynayabilmen için ise, Çözünürlüğü en az 1366x768 yapman gerekir ve ayarları minimum ayarlara getirmen gerekir. Bu şekilde 40-35 FPS ile anca oynarsın.
Hocam üsttede yazmıştım. Vatanda RX 480 olmadığı için oraya eklemedim sistemimde Rx 480 de var
Hocam üsttede yazmıştım. Vatanda RX 480 olmadığı için oraya eklemedim sistemimde Rx 480 de var HocamEkran kartı olmadan bu dediğin oyunlarının hiçbirini doğru düzgün oynayamazsın. Intel HD Graphics 630 ile de, CS:GO oynayabilirsin ama diğer oyunlarda 5-10 FPS anca görürsün. Diğer oyunlarda rahat oynayabilmen için ise, Çözünürlüğü en az 1366x768 yapman gerekir ve ayarları minimum ayarlara getirmen gerekir. Bu şekilde 40-35 FPS ile anca oynarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.