4000 TL İ5 7500 ve GTX 1060 PC Toplama

Guzel gayet :)

Sistem en son attiginiz ise gayet guzel :)
960 EVO bu butce icin biraz fazla. 850 EVO da yeter. Tabii siz bilirsiniz.

950 EVO yerine Strix GTX 1060 alabilirsiniz. 950 EVO bu butcedeki oyuncu bilgisayari icin cok lazim degil ama sizin karariniz.
Ayrica ben yeni goruyorum, kasayi PSU'suz alin. PSU'yu ayri vr "Kaliteli" alin.
Nacizane onerim kasayi Cooler Master MasterBox 5, PSU'yu Cooler Master MasterWatt 600, anakarti da MSI B350M Mortar Arctic yapin. Ekran kartiniz da beyaz (Asus Dual GTX 1060 6 GB). Boylece siyah beyaz temali şık bir sisteminiz olur. Ayrica MSI B350M Mortar Arctic hem sizin anakartinizdan daha iyi hem ayni fiyat. Bazooka fazla satildigi icin fiyati yuksek. Yoksa Mortar daha iyi.

950 EVO yerine Strix GTX 1060 alabilirsiniz. 950 EVO bu butcedeki oyuncu bilgisayari icin cok lazim degil ama sizin karariniz.
Nacizane onerim kasayi Cooler Master MasterBox 5, PSU'yu Cooler Master MasterWatt 600, anakarti da MSI B350M Mortar Arctic yapin. Ekran kartiniz da beyaz (Asus Dual GTX 1060 6 GB). Boylece siyah beyaz temali şık bir sisteminiz olur. Ayrica MSI B350M Mortar Arctic hem sizin anakartinizdan daha iyi hem ayni fiyat. Bazooka fazla satildigi icin fiyati yuksek. Yoksa Mortar daha iyi.

Hocam hem ekran kartlari hem de PSU'lar arasındaki farklar nedir? Bilmedigim icin soruyorum

Bilgiler için teşekkür ederim bugün son kez derleyip toplayacam her şeyi ona göre 29 haziranda toplayacam

Az önce Vatan Bahçelievlere gittim sistemi alamadık o ayrı tabiki de ekran kartından dolayı seçimimi değiştirdim tamamiyle.

AMD Ryzen 5 1600 soket 3.4 Ghz
MSI B350 Mortar Artıc
Samsung 250 GB 960 Evo m.2 Sata
Asus RX580 ROG Strix 8gb GDDR5 256 Bit
Cooler Master MasterBox 5
Cooler Master MasterWatt 600
Corsair 16 gb (2x8) DD4 3000Mhz

Bu sistemde karar kaldım. Ekran kartı sistemlerine girince telefon açıp almaya gidecem.

Az önce Vatan Bahçelievlere gittim sistemi alamadık o ayrı tabiki de ekran kartından dolayı seçimimi değiştirdim tamamiyle.

MSI B350 Mortar Artıc

Bu sistemde karar kaldım. Ekran kartı sistemlerine girince telefon açıp almaya gidecem.
Dostum bahsettiğim gibi ramlerde sıkıntı olabiliyor.1500X yapıp B350M alırsan hiçbir sorun olmaz. GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200Mhz CL14 1.2V AMD Ryzen Uyumlu Dual Kit Ram. Biraz pahalı ama bence değer ama tabi senin kararın.

GIGABYTE GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C)MHz Anakart

MSI B350 Mortar Artıc

Bu anakarta da bir göz at isterim çok hoş.

@vangoghscrows Zaten bahsettigi anakart MSI B350"M" Mortar Arctic. RAM uyumlulugu ile anakartin sonundaki M ibaresinin hic bir alakasi yok.
@mirccc2 Hocam konu icinde konu acip arakdasin konusunu kirletmeyelim. Konu acip etikerlersen yardimci olurum.
@snayts Hocam sistem gayet guzel, hic bir seyi degismene gerek yok. Tek bir sıkinti var, RAM'in "Tam" model kodunu verir misin? QVL listesinden destegine bakacagim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı