Anonymous XR
Hectopat
Ram'i 8 GB yapıp, SSD'yi almadan ve kasadan biraz kısarak Gtx 1070 sığdırabiliriz. Ama eğer bu sizi zorlarsa hiç gerek yok. Rx 580 alırsınız.
Ryzen işlemcilere nedense hala şüpheyle bakıyorum Intel daha bir "safe bet" gibi duruyor. Ryzen'i bu kadar kişi önerince biraz daha sıcak bakmaya başladım tabii.
Fakat AMD ekran kartı konusunda kararım kesin bir şekilde nVidia tarafından olacaktır. Şu an için oluşturduğum taslak Ryzen işlemci, B350M anakart, frekans hızı 3000'e yakın 16 GB bellekler, Asus/MSI Gtx 1060 ekran kartı ve Corsair 400c bilgisayar kasası. Bu taslak hakkında ne düşünüyorsunuz?
İleriye yönelik bir şekilde düşünursem AMD ekran kartı almak mantıklı fakat nVidia'nın sürücü güncellemeleri olsun, AMD Crossfire'ın oyunlara iyi optimize olamaması olsun AMD almak istemiyorum.
Ayrıca şu an AMD 6770M kullanıyorum 6 yıllık ekran kartı sadece 4 tane güncelleme geldi...
AMD de artık sürücü güncellemelerine önem veriyor. Yazılımsal yönden artık bir sıkıntı kalmadı.
Zaten bir monitörüm var yani Freesync bir önem teşkil etmiyor. Ben kendi kullandığım AMD kartın ve diğer kullanıcıların da ortak şikayeti olan güncelleme sorunundan dolayı nVidia'nın daha cazip olduğunu düşünuyorum.
1070'e bence 2k veya en azından 1080p 144Hz monitör gider. Benim monitörüm 1080p fakat 60Hz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.