4000 TL Mini ITX sistem toplama

Sezergumus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, mini ITX sistem toplama hakkında birkaç sorum vardı. Vereceğiniz cevaplara göre bilgisayar toplayacağım ya da dizüstü bilgisayar fiyatları alacağım.
1) Taşıması kolay olur mu? Mesela şehirler arası yolculukta kucağımda veya otobüsün bagaj kısmında rahatlıkla taşınabilir mi? (Yol 500km yaklaşık)
2) Taşırken parçaları zarar görür mü?
3) Yaklaşık 4000 TL bütçe ile monitör dahil bir mini ITX sistem mi daha mantıklı yoksa bir dizüstü bilgisayar mı?
4) Mini ITX daha mantıklıysa monitör dahil olacak şekilde 4000 TL bütçe ile toplar mısınız? Not: Mümkünse SSD içerirse güzel olur. Olmazsa sorun yok.
5) Sistem yaklaşık kaç kg olur?

Not: Sistem oyun amaçlıdır.

Yardım eden, etmeyen ve okuyan, okumayan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kucağında hiç bir şey taşıyamazsın. Yolculuklarda ise Ekran kartını çıkartıp yolculuk yaparsın. GTX 1060 gibi modellerin ITX modelleri var sanırım. Kasa olarak da Cube türü kasalar tercih edilebilir.

Bilgisayar kasasını bagajda taşımak riskli eğer taşımak için istiyorsanız bir daha düşünün derim.
Teşekkürler sanırsam dizüstüne karar verdim. Bilgisayarım benimle gelmeyecekse ne anlamı var ki? Bir tane 1050 dizüstü alıp ssd takarım biter. Bir sorum daha var marka bilinirliği olarak bildiğiniz üzere msi çok bilindik bir marka sizce almaya değer mi? Tasarımı çok hoşuma gidiyor diğer dizüstülerine kıyasla, ama gözlemlediğim kadarıyla ısınma problemi var galiba.

4000 TL'ye çok güçlü laptop'lar bulunmakta GTA 5 gibi oyunları bile oynatanları var rahatlıkla, Eğer yolculuk etmeyi seviyorsan yada yanında istiyorsan, Laptop al.

2000 Liralık PC , 4000 Liralık laptop'dan iyi olabiliyor tabi haliyle ancak laptop alırdım birdaha alıcak olursam masaüstü düşünmüyorum.

Taşınabilirliğe ihtiyaç yoksa notebook gereksiz zaten en büyük artısı bu diğer konular hep eksi fiyat performans görüntü kalitesi ısı yüksekliği...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı