4000 TL Monitör dahil bilgisayar toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dubbzy

Hectopat
Dediğim gibi monitör dahil olacak. Bütçe 4000 TL, bu bütçeyi 1 TL aşamam ona göre toplayın lütfen, site olarak fark etmez ancak tüm parçalar 1 siteden olsun, ayrı ayrı sipariş etmek istemiyorum.

PC toplama konusundan pek bir şey anlamam. Anlayan kişilerden bana 3500 TL'ye PC toplamasını ve yanında uygun bir monitör tavsiye etmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen böyle bir sistem yapabilirsin, işlemci ekran kartına göre yüksek ama ilerde upgrade yapabilirsin ekran kartını. RAM'leri de yine ileride 3 tane daha 8GB ekleyerek 32'ye kadar çıkarabilirsin ki bu fazla olabilir. İlerde durumun olunca 1 adet daha 8GB alırsın 16 olarak kullanırsın. Veya da işlemciden kısıp ekran kartını yükseltebilirsin, 8. nesil i3 gibi :)

sistem.PNG

İstersen böyle bir sistem yapabilirsin, işlemci ekran kartına göre yüksek ama ilerde upgrade yapabilirsin ekran kartını. RAM'leri de yine ileride 3 tane daha 8GB ekleyerek 32'ye kadar çıkarabilirsin ki bu fazla olabilir. İlerde durumun olunca 1 adet daha 8GB alırsın 16 olarak kullanırsın. Veya da işlemciden kısıp ekran kartını yükseltebilirsin, 8. nesil i3 gibi :)
Eki Görüntüle 303245

Screenshot_2018-06-02-14-38-03~2.png

Peki bu nasıl acaba iyi mi?

İkinci el modellere bakmanızı tavsiye ederim, bütçe kısıtlı 60-75 Hz 1050 Ti kartı için yeterlidir.

75 Hz yeterlidir ama sısteme ılerde 1070 gibi bir kart alınırsa 144 Hz lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı