Monitör dahil değil sanırım?
Intel Core i3 8100 3.6 Ghz 6 Mb 1151 V2
MSI Z370 PC Pro 4000 Mhz(Oc) 1151p V2 ATX
Gigabyte GeForce GTX1060 WindForce OC 6GB 192Bit
Corsair 8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz CL14
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM010)
Aerocool LS5200 USB 3.0Mid 3 Fanlı Tower Siyah Oyuncu Kasa
Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı
Toplam : 4.067 TL (Sistem montaj+test dahil)
Sistemi sinerji üzerinden topladım bu sistem işinizi rahatlıkla görecektir. i3 8100 - GTX 1060 6Gb uyumunu ve performans görmenizi tavsiye ederim, gerçekten çok iyi. Aşağıda sizin için paylaşıyorum buradan bakabilirsiniz;
Video:
Hastalık başa iyice vurdu hocam kusura bakmayın nasıl fark edemedim anlamadım. Hocam monitör dahil 4.000TL bütçe ile intel bir sistem toplamak biraz zor, en azından 8. nesil toplamak zor. Ki intel 8. nesil işlemcileri çıkartıp anakartta soket değişikliğine gitmişken yeni toplanan bir sistemde 7. nesil ve daha aşağısı bir işlemci kullanmak mantıksız. İleride yeni nesil bir intel işlemci takmak istediğinizde bu size ekstra bir masraf çıkaracak. Ekran kartınıda 1050Ti 'a düşürmek istemiyorum şahsen önerdiğim sistemde. Bence size Ryzen tabanlı f/p bir sistem toplayalım. Maksiumum 4.200 TL gibi bir bütçe ile bu sistemi toplarız gibi geliyor.
@Oreki @NateOnline peki Ryzen'in PUBG performansı nasıl olur? Bir de ryzen işlemci, freesync monitör ve amd ekran kartı mı yapsam acaba?
Ryzen serileri 1080p çözünürlülükte İntele nazaran 3-4 FPS daha düşük veriyor fakat iş 2K ve 4K görüntüye gelince Ryzenle İntel arasında bir fark olmuyor. Genel olarak bakıldığında Ryzen F/P açısından ve Threads bakıldığından İntel'den daha üstün. Bir sıkıntı olmaz hatta daha yararlı olur Freesync monitör ve AMD ekran kartı ile görüntüdeki yırtılmalarında önüne geçmiş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.