4000 TL monitör önerisi

Bütçe
3500-4000

LioNesS27Tr

Hectopat
Merhaba dostlar, neredeyse 10 senelik 60 Hz'lik bir monitör kullanıyorum yeni monitör almaya karar verdim fazla bütçem yok önereceğiniz fiyat performans monitör var mıdır? Ağırlık olarak oyun ve görsel için kullanacağım. Bilgisayarım da ki ekran kartı MSI RX570.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-ultragear-24gq50f-b-23-8-165hz-1ms-va-mbr-amd-radeon-free-gaming-monitör-siyah-1221613.html

Bu monitörü çok beğendim gidip görerek alacağım bir ürün kronik bir sorunu var mı eksi yanları var mı, ilginiz için teşekkürler iyi Sosyaller. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam İtopya da müşteri ilgisi nasıl, Gigabyte monitör çok hoşuma gitti herhangi bir durumda hızlı iletişim kurarlar mı?

Hocam İtopya da müşteri ilgisi nasıl, Gigabyte monitör çok hoşuma gitti herhangi bir durumda hızlı iletişim kurarlar mı?
Ben bu monitörü iki kere aldım ve her ikisinde de ölü piksel çıktı. İtopya ilk başta değişim sağladı. İkinci sefer iade istedim ve paramı verdiler. İtopya ilgisinden memnunum ancak bütçe yeterse AOC daha mantıklı bir seçim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı