4000 TL monitör önerisi

Pivot olan modeli 24GN65R-B olanı alın.
Sabit ayaklı biraz daha hoşuma gidiyor açıkçası , Sizce bu lg monitör güzelmidir ?

Bende monitör arıyorum 3500 civarı konu açtım ama bakan olmadı. Biraz araştırdım G3 önermiyorlar ghosting sorunu var diyorlar onun yerine bunu öneriyorlar bir bak istersen ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör
hocam Kulaklık girişi yok onda sanırım Ama güzel ürüne benziyor
 

https://m.n11.com/urun/lg-24gn60r-b...hd-ips-led-monitor-35502327?magaza=techburada

Hocam bu nasıldır sizce.

IPS monitör daha canlı geldiği için gözüme bunun iyi olabileceğini düşünüyorum sizin de fikrinizi almak isterim.

İyi günler, ben bir monitör daha buldum sizin attığınız bu monitörle ikisinin arasında kaldım. Sizde bir bakın isterseniz.
 
İyi günler, ben bir monitör daha buldum sizin attığınız bu monitörle ikisinin arasında kaldım. Sizde bir bakın isterseniz.
hocam kağıt üzerinde lenovo daha Güzel gözüküyor

Ancak pivot üzelliği pek işime yaramayacağını düşündüğüm için Hemde biraz daha uygun olmasıyla LG Monitöre biraz daha ısındım
 
Hocam kağıt üzerinde Lenovo daha güzel gözüküyor.

Ancak pivot üzelliği pek işime yaramayacağını düşündüğüm için hemde biraz daha uygun olmasıyla LG monitöre biraz daha ısındım.

Hocam naptınız aldınız mı? Ben dün en son LG de karar kılıp sipariş verdim, bugün de zam gelmiş umarım yetişebilmişinizdir.
 
Ay sonunu bekliyorum hocam , Hayırlı Olsun :) İnceleme bekleriz 😅
https://www.a101.com.tr/elektronik/...mi-display-fhd-ips-oyuncu-monitoru_p-26049668
a101 de diğer sitelere göre bariz bir fiyat farkı mevcut , düşünürseniz buyrun. Ben de haftaya ya da 2 gün sonra alacağım muhtemelen ancak bi güvenemedim valla a101 e :D 500 lira fazla verip amazondan mı alsam diye düşünüyorum. Bir keresinde a101 den dolap sipariş etmiştim. 3 -4 hafta sonra gelmişti.
 

Geri
Yukarı