4000 TL monitörlü sistem toplama

Bütçe
4000
3200G ile OC yaparak ve Dual Channel RAM ile RX 550 ile aynı FPS'yi alabiliyordum. RX 560'a rahat yetişebileceğini düşünüyorum 4350G'nin.
Keşke ezbere konuşmasanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten 4350G günlük kullanıcı için pek uygun bir seri değil. Kabul edin RX 560 ve 10100F daha mantıklı. :) İleride ihtiyacı olmadığında 700'e satıp 700 TL kâr edebilir.

Sorum başlıktaki gibi. Bu paraya hangi sistemi önerirsiniz?
bence biraz daha biriktirip (850 tl) Donanım Arşivi'n En Sondaki Videosunda 5 k ya monitör dahil f/p bir bilgisayar topluyor itopyadan bence onu öneririm

Keşke ezbere konuşmasanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zaten 4350G günlük kullanıcı için pek uygun bir seri değil. Kabul edin RX 560 ve 10100F daha mantıklı. :) ileride ihtiyacı olmadığında 700'e satıp 700 TL kâr edebilir.

4350G'nin grafik birimi 2400G'nin bir tık altında olduğu için ve testlerde stok frekans kullanıldığı için 4350G ortalama bu testlerdeki değeri görecektir. 700₺'ye ikinci el 980 Ti'lar satılıyor, 560'ın 700₺'ye satılabileceğini düşünmüyorum. 4350G 1200₺'ye satılıp 3100 alınabilir, buradan 300₺ kazanç elde edip yeni alacağı ekran kartına yatırım yapabilir.
Bence biraz daha biriktirip (850 TL) donanım arşivi'n en sondaki videosunda 5 k ya monitör dahil F/P bir bilgisayar topluyor İtopya'dan bence onu öneririm.

Tabii ki de en mantıklısı bu olacaktır. Fakat 350 adet stok var heran bitebilir o ürün.

3200G ile OC yaparak ve Dual Channel RAM ile RX 550 ile aynı FPS'yi alabiliyordum. RX 560'a rahat yetişebileceğini düşünüyorum 4350G'nin.

4350G'nin grafik birimi 2400G'nin bir tık altında olduğu için ve testlerde stok frekans kullanıldığı için 4350G ortalama bu testlerdeki değeri görecektir. 700₺'ye ikinci el 980 Ti'lar satılıyor, 560'ın 700₺'ye satılabileceğini düşünmüyorum. 4350G 1200₺'ye satılıp 3100 alınabilir, buradan 300₺ kazanç elde edip yeni alacağı ekran kartına yatırım yapabilir.

Tabii ki de en mantıklısı bu olacaktır. Fakat 350 adet stok var heran bitebilir o ürün.
700 TL'ye 750 Ti'lar satılıyordu en son.

700 TL'ye 750 Ti'lar satılıyordu en son.

APU işlemcilerde OC büyük bir fark yaratıyor, testlere bakabilirsiniz.

Yazdıklarınızın hepsini değerlendirip ona göre hareket edeceğim. Fikirleriniz için sağ olun.
Arkadaşlar 4500 TL civarı bir fiyata şöyle bir sistem topladım (Bütçeyi biraz zorlayacağım):
Yazdıklarınızın hepsini değerlendirip ona göre hareket edeceğim. Fikirleriniz için sağ olun.
Arkadaşlar 4500 TL civarı bir fiyata şöyle bir sistem topladım (Bütçeyi biraz zorlayacağım):
Yazamadım xD
İşlemci: Intel Core i3 10100F
Anakart: MSI H410M-A Pro
Ram: Neo Forza 8GB 2 adet
Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX560
Kasa: Aerocool Aero One Frost
PSU: Aerocool Cylon 500W RGB
Monitör: Philips 221V8/01 4ms 75Hz
Sizce değer mi?
Arkadaşlar 4500 TL civarı bir fiyata şöyle bir sistem topladım (bütçeyi biraz zorlayacağım):

Bu kısım boş verin, yeni öğrendim sanırım önceden yazdıklarımı silmem gerekiyormuş.
Abi ben bu işi yapamıyorum galiba, SSD yok. Bana ucuz bir SSD önerir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı