4000 TL monitor onerisi

baranss

Decapat
Oncelikle monitoru internetten degil Vatan veya Teknosa magazalarindan deneyerek almak istiyorum. Bugün vatan magazasina gittim ve butceme uygun ASUS VG248QG monitorunu gordum fakat TN panele sahip. Sizin onereceginiz monitor var mi bu magazalardan? 144 Hz veya ustu ariyorum. Veya bu ASUS modelini mi almalıyım? Oynadigim oyun Valorant ve oyun icin alacagim.

Fiziksel mağazalardan almanızı önermem kazık fiyattan satılıyor. Alacaksanız IPS panel alacaksınız TN panel falanmış hepsi zırva.
Bütçe 700TL artar mı?

Fiziksel mağazalardan almanızı önermem kazık fiyattan satılıyor. Alacaksanız IPS panel alacaksınız TN panel falanmış hepsi zırva.
Bütçe 700TL artar mı?

Evet fiyat farki oluyor maalesef ama diger turlu iade ile falan da ugrasmak istemiyorum sorun cikarsa. Garanti olsun 100 lira fazla olsun. 700 TL'ye de gelince o kadar arttirmak istemiyorum ogrenciyim zaten hocam :)

Evet fiyat farki oluyor maalesef ama diger turlu iade ile falan da ugrasmak istemiyorum sorun cikarsa. Garanti olsun 100 lira fazla olsun. 700 TL'ye de gelince o kadar arttirmak istemiyorum ogrenciyim zaten hocam :)

O zaman bu modeli alın. Fiziksel mağazalardan göz göre kazık yemek mantıklı mı?

O zaman bu modeli alın. Fiziksel mağazalardan göz göre kazık yemek mantıklı mı?

Hocam paranin ustune eklemeye karar verdim IPS panel alacagim, attiginiz modele benzer vatan da bir ürün buldum linkini birakiyorum. Bu nasildir? link

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı