wraithesports.com

wraithesports.com

wraithesports.com

wraithesports.com
				Tutus belirtmedigi icin direkt sora v2 onerdim. 4K'ya daha iyisi yok bence.Alternatif tutuş için;

Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
 .
.İlk çıktığı dönem Atlantis OG V2 almıştım tutuşundan ve sağlamlığından çok memnunum, o yüzden tavsiye verdim. Tabi ki ben 4K HZ hiç deneyimlemedim.Tutus belirtmedigi icin direkt sora v2 onerdim. 4K'ya daha iyisi yok bence.
Canavar sistem değil mi amaBu arada sistemimiz neredeyse parcasi parcasina ayniymis.

O paranın yarısını logoya ödüyorsun hocam hiç gerek yok.DeathAdder V3 Pro.
Neredeyse aynı paraya satılan Lamzu ne sunuyor ekstra?O paranın yarısını logoya ödüyorsun hocam hiç gerek yok.
4000hz raporlama hızı sunuyor ve hafif. Ayrıca mouse her el için uygun değil, tutuş şekli çok kısıtlı.Neredeyse aynı paraya satılan Lamzu ne sunuyor ekstra?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.