4000 TL Mühendislik için Notebook Önerisi

Akın S.

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
1.054
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İdeCAD, Probina, Sta4CAD, Sap2000, AutoCad gibi programlar için üst seviye leptopları seçmişsin.
Yok ben proje açınca donmasın hemen açılsın diyorsan ideal bilgisayarlar.
Ben MSİ tercih ederim.
 
@CanBu @Ahmet54 Benim verdiğim linkteki msı iyi midir, bu fiyat aralığında daha iyileri bulunur mu? Çünkü bakarken çok kafam karıştı. Çok model var MSI'da. Hem seri hem model...
 
Verdiğin iki bilgisayarda Broadwell işlemciler taşıyor. Skylake de artık piyasada var ben olsam aldıktan sonra Syklake alırdım.
Bu fiyat aralığında ve belirttiğim özelliklere yakın bir cihaz tavsiye ederseniz çok memnun olurm. Bu konuda çok fazla bilgim yok, bu kadar model arasında çok kafam karıştı ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum..
 
İnşaat mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim. Şuan MSİ GE70 kullanıyorum. İnanki inşaat mühendislerinin kullandığı programlar için çok fazla bir bilgisayar. Üstelik bende i5-4200H işlemcili modeli var. Oyunlarda işlemci farketmiyor diye i5 modelinden almıştım. Ama bu işlemci bile bizim kullandığımız programlara fazla. İşlemci konusunda için rahat olsun. MSI piyasasını yakından takip ediyorum yaklaşık bir senedir. Senin beğendiğin model çok güzel ve içinde SSD olduğunuda düşünürsek fiyatıda uygun. 17,3 inç olması çizim yaparken daha rahat oluyor. Tek eksiği klavyesi arkadan aydınlatmalı değil. Arkadan aydınlatmalılara baktım aynı paraya bunun SSD'siz modelini alabiliyorsun ancak. Bir klavye ışığı için SSD'den vazgeçilmez bence. GE60-70 serisi renkli klavye, GE62-72 serisi beyaz ışık GP62-72 seriside ışıksız diye biliyorum ben. Alırken bunu bilde sonra bazı arkadaşlar gibi hüsran yaşama :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı