4000 TL notebook önerisi

pctester01

Decapat
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
17
4000 TL'ye bugün alınacak bir notebook tavsiyesi alabilir miyim? Küsurat olarak biraz daha limiti artırabilirim eğer çok iyi bir cihaz tavsiyeniz varsa. Benim gözüme kestirdiğim cihaz şunlar;
  1. Casper Excalibur
  2. Asus Vivobook X542UR
  3. Lenovo IdeaPad 330
  4. Lenovo V130
  5. Lenovo Ideapad 330
Fiyat olarak küsurat düşebilir de yükselebilir de cihazına göre.
Aşağı yukarı aklımda bunlar var, siz ne tavsiye edersiniz?
 
Hocam ben zamanın da aynı bilgisayarın i5 7200 olan versiyonunu 2400 TL ye aldım. Çok çektirdi bana. İlk aldığımda bilgisayar doğru düzgün açılmıyordu bile. Açılması da uzun sürüyordu. Açıldığında yine donmalarla ile açılıyordu. Opera indirirken en sonun da pc kilitlendi kapatıp açtım. Driver güncellemesi yaptım ama nafile. Yine aynı sorunlar devam ediyordu. Sıfırlamaya çalıştım. Bütün gece boyunca anca sıfırlandı. Bunun üzerine bilgisayarı Vatan'a iade ettim, sağolsunlar yenisini verdiler. Onu aldım ve eve gelip açtım. Bilgisayarı açmamla içinden takırtı sesleri gelmesi bir oldu. Belki geçer diye bekledim ama yok geçmedi. Bu arada ses kesinlikle Hdd den gelmiyordu. Üstüne üstlük yine yavaşlamalar ve diğer sorunlar devam ediyordu. Bunu da verdim ve servise gitti. 1 aydan fazla bir süre bekledim. En sonun da bilgisayarın bozuk olduğunu onayladılar ve iade çeki verildi. Bu sorunumu ayrıca çeşitli forum sitelerinde de belirttim. Bilgisayarın ismini google da araştırırsanız benim de paylaşımımı görürsünüz.
 
bunu sipariş geçtim
Hocam aslında biraz daha bekleyebilirdiniz. Zaten dolar da fırladı bu aralar. Ortalık durulunca alırdınız. Ama işiniz acele ise bi şey diyemem. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı