4000 TL Oyun Amaçlı Intel/NVIDIA Sistem Önerileri

Şöyle söyleyeyim aynı parçaları Sinerji'den topladım. (Ekran kartını eklemedim) Gene 2.500 TL civarı tuttu. Çok fark göremedim, Topkapı Vatan Computer ile aramda 15 dakika var yayan. Bir sorun olduğunda müşteri temsilcisi ile görüşmem daha kolay. :)
Bu arada aklıma takılmışken;
MSI RX480 özel soğutmalı ürünler çıktı mı?
i7 6700 & MSI RX480 mi yoksa i5 6600 & ASUS Strix GTX 1060 mı almak mantıklıdır? Steam oyunları oynarım genelde. İleriye dönük hangisi bana daha iyi performans verir?

@Asrın Mert
@kocamanadam2003
@MasterofTechnology

Son düzenleme:
Bu sistemi topladım ben,Güç kaynağı Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze alırsan ve attığım gigabyte kartı alırsan bütçene uyuyor. Neden bu anakartı seçtim diye sorarsan m2 portu var bu fiyata ve gigabyte kullanıcısıyım 4 yıldır çıt demedi. Kasayı görünmesi için seçtim bu fiyata Dark N10,Zalman R1 gibi kasalar var bak onlara içine sineni al. Eğer bütçeni aşarsa ram'i 8gb yap sonra eklersin. Soğutucu da sonra alabilirsin takması gayet kolay.

Dosya Ekleri

• technopatpc.JPG
    technopatpc.JPG
    65,9 KB · Görüntüleme: 100
i5 6600,
asus z170-P anakart (daha sonra K ibareli işlemci alabilirim, h170 den 12 tl yüksek + 3 yıl garanti)
zalman z3 plus 600le 600 w midt atx,
gskill 8 gb ddr4 2400 mhz cl15 (seneye 2.bi 8gb daha eklerim)
asus gtx 1060 strix
wd 3.5 1 TB Blue 7200 rpm
samsung 120 GB 850 evo (yalnızca 2 oyun oynuyorum fazlasına gerek duymadım + bütçe kısıtlı)
Bu sistemi aldım bugün, acaba eksiklikler var mı? Kingston 8 gb ram mağazada yoktu.

Keşke birimizden birinin dediğini alsaydınız, eğer dediğim dedikse konu açmanıza gerek yoktu :) Neyse hayırlı olsun. Ama dediğim sistemle daha yüksek performans alırdınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı