4000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Aynen kardeşim doğru diyorsun bilgisiz insanlar çok. Türkiyede herkes herşeyi bilir ama dimi uahauha

Aynen anakart efsane ya çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

Toplumumuz araştırmadan marka üzerinden gidiyor. Cooler Master 10 numara bir marka olmasına rağmen psu ları iyi değil.

PSU tier list 2.0

En iyi psuları genelde seasonic ve fsp üretiyor. Xfx, evga gibi markaların psu larını da onlar üretmekte zaten.

Üstüne beğendiğin bir monitör ekleyebilirsin. Sanırım bir tane de orta yollu işlemci soğutucu gerekebilir. Ram yeterli, ilerde ihtiyaç halinde bir tane daha 8 GB alıp dual channel yapabilirsin.

Aynen kardeşim doğru diyorsun bilgisiz insanlar çok. Türkiyede herkes herşeyi bilir ama dimi uahauha

Aynen anakart efsane ya çok hoşuma gitti tavsiye ederim.
Bir şeyi de bilmesinler ASD::ASD ben ağlıyom tabi görüyom burda anca bakıyoz öyle araştırıyoz boş yere .APU kullanıyorum yani burda o kadar tavsiye veriyoz da para olmayınca .Tabi 1 sene sonra ekran kartı alıcam OBS de ekran kartını seçebiliyorsun eğer ki yayıncılıkta frame i ayrı görüntüyü ayrı verebilirsem o 2000 tllik anakartlardaki stream özelliğini kullanıcam bir nevi inş olur ya çifte standartım olucak gpu seçebiliyorsun.Öyle bir dünya varsa aşırı güzel olacak.Bi de stream aşırı yük bindirmezse cpu yeterse

Arkadaşlar bir büyüğüm bana sistem topladı ve almayı planlıyorum kasada,anakart'ta,sistemde uyumsuzluk varmı ?
Anakart kasaya sığarmı ?

Sistem hoş fakat performans istiyorsan kasa ve psu'yu ayrı al ekran kartını ise Sapphire r9 390x al 970 parasına.

Arkadaşlar bir büyüğüm bana sistem topladı ve almayı planlıyorum kasada,anakart'ta,sistemde uyumsuzluk varmı ?
Anakart kasaya sığarmı ?Eki Görüntüle 147729

güzel sistem kurmuşsun büyük ihtimalle sıkıntı olmaz kasa da filan. sakın sakın 970 yerine 390x alma ne var bu 390 x de anlamıyorum enerji çok çekiyor fps oranları düşük millet neye göre öneriyor anlamış değlim şahsen :S

Vram ve bit oranları yüksek diye tercih ediyorlar, ama 1080p oyun için gtx970 gibi bir kart varken r9 390 bana gereksiz geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…