Bu sistem çok iyi , garantili sistem yapmışsın burda monitör değişebilir ekran kartı değişebilir sapphire 390x seçilebilir fiyat avantajı çok var asus mu daha iyidir falan o senin tercihin gtx 970 var ama ondan performanslı fiyat avantajlı sapphire 390x var soğutma tarafını falan araştırıp 390x e bi bakabilirsin sapphire modeli.Yani o sana kalmış ama kötü değil bu sistem seçtiğin o anakart iyi H serisi olup fiyatta Z serisini sollamamış hani aldığında pişman olmazsın usb 3.1 ile usb type C yok anakartta şimdi onlar sana ihtiyaç değilse yine olmasa olur ram desen performanstan ödün vermez xmp ile zaten 2666 mhz yaparsın hiç ayar yapmadan profile 1 seçersin biosdan açılmaz belki profile 2 seçersin bu kadar basit ki çoğunlukla açılır bide DDR4 den bahsediyoz 1.3 voltaj ile 2666 mhz lere çıkıyor.Yani ramde xmp varsa 3000 mhz olsa bile sen 2133 mhz destekli anakartta onu yaparsın stabil olur mu olmaz mı o tartışılır belki zorlaması çok zor 1.3 voltaj veriyosun 2666 yani şimdi riski o kadar yok çok az.Seçtiğin anakartı tekrar söylüyom 600 tl olup OC desteksiz seçiyolar sinir oluyom gerçekten bu seçtiğin yerinde olmuş zaten K serisi almamışsın stok fan kullanıcan gerek yok ama 600 tl veriyosanda geleceğe dönük aynı fiyata Z serisinide alabilirsin yani öyle sistemler görüyorum aynı fiyata Z serisi vatanın sitesinde direk var.Değişebilecek o kadar çok şey yok 500 gb yetiyorsa HDD de black serisi almışsın o da iyi blue alıp 1TB da yaparsın tercih bunlar hep aynı fiyata bu da var ama ihtiyacının fazlasını azını alma yerinde al.SSD samsung 850 evo var ben aldım yani SSD de o kadar sıkıntı olmaz zatende samsung kendine güvenip 5 yıl garanti veriyor vatan 2 sene klasik veriyor diye bişey yok direk samsungun o zarfında 5 senelik garanti var yani vatan computerla uğraşmıyosun samsunga iletiyorsun sorun olursa adamlar SSD sine güveniyor yani 5 sene ömür 2 sene verenler gereksiz zaten SSD 2 sene rahat götürür.30 tl daha verebiliyorsan samsung 850 evo al 5 sene garanti veriyor sana.
SSD değiştirebilirsin
Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD bu var link atıcam.
Ekran kartını tercih senin pc senin istiyosan bunu alabilirsin sonra pazarlamacı damgası yiyoz

http://
www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-390x-tri-x-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti-22037.html
Bunları değiştirebilirsin yani gözle görülür öyle universal bir değişiklik yok marka değeri diye bir şey de yoktur marka garantisi vardır o samsung 850 evosunda prosunda görebilirsin dediğim şeyi anlarsınız.
OC ile aran yoksa o anakartı al götürene kadar kullan yetmeyen şey olmaz olursa zaten onlarda tercih şeyleri kablosuz ağ işte gaming ibaresi olsun kırmızı siyah olsun gaming de KİLLER LAN var falan gigabyte da ayrı özellik var asusda ayrı özellik var bunlar sana yaramazsa alma OC yapmıcaksan zaten H serisi değil B serisi bile yeter.ama Z serisi ile aynı fiyatsa Z serisini alsana derim

He o kasa ve güç kaynağı yerine tekrar söylüyorum bidaha söylerim bunda fitreler rahat sökülüp takılabilense al bunu ama değilse bunu al sessizlikle aran yoksa vs.
THERMALTAKE CORE V31 80PLUS BRONZE 650W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA bunu alabilirsin.Yanında gelen o kasa modüler değil o kadar 80+ bronze markası da açık seçik 80+ ibaresine güvenmiyorlar kendileri basıyolar falan sanıyolar testten geçildiğini biliyorlar mı bilmiyom.Herşeye de güvenmemek lazım ama ordaki verilen önemli özellik yoksa iade edebilirsin.650 W aldım şu kadar çekiyor PSU yetmiyor hani 80+ dı falan diyebilirsin.Teknoloji şans işidir herkes diyor doğru belki samsung 850 evo hatalı olucaktır olabilir bunlar kontrolden geçse bile hatalı çıkabilir attığım linklere bak hangisi cazip geliyorsa onu al senin dediğin mi benim "tercihen" önerdiğim mi? hangisi iyi geliyorsa onu al.