4000 TL PC vs PS4 Pro

Oyun parası, televizyon, Online oynamak için vereceğiniz PS Plus üyeliğini de hesaba katarak düşünürseniz PS4 Pro. Ancak bana kalırsa PC. Klavye ve Mouse'dan aldığım keyfi koldan alamıyorum maalesef.

Açıkcası biraz daha para biriktirip güzel bir sistem veya Xbox Series S+Game Pass alıp keyfinize de bakabilirsiniz.

Rekabetçi oyunları ilgini çekiyorsa ve arkadaşlarınla oynamaktan keyif alacağını düşünüyorsan PC.
Yok arkama yaslanıp yalnız başıma Death Stranding'de Kargo taşımanın zevkini yaşarım diyorsan PS4 PRO.
Ama benim tercihim APU Sistem alıp, kalan parayla 2. El XBOX konsolu almak ve Indie oyunlarla vakit geçirirken CS:GO gibi oyunları da arkadaşlarımla oynamak.

PS4 Pro alıp bir konsol parasıda oyunlara vereceğinizi unutmayın. Konsolda oyunları bitirdikten sonra oyun satın almadan birşey yapamazsınız ama PC'de en kötü Lol, CSGO gibi oyunları oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı