luısnanı
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben lise 2'ye gidiyorum ve 5 sene önce aldığımız bir PC'im var ve artık bu PC'den sıkıldım yeni oyunları oynatmıyor. CS, Pes 2013, falan takılıyorum ve artık sıkıldım. Yeni çıkan oyunlar ve eski 2, 3 sene önceki çıkan oyunlar gerçekten oynamadım ve oynamak istiyorum. Örneğin Far ry 3 - 4 - Primal, GTA5, AC3 Yeni nesil oyunlarda geliyor BF1 Muhteşem Watch Dogs 2 ve Fifa 2017 falan harika oyunlar çıktı ve ben bunları sadece YouTube'den izledim ve artık oynamak istiyorum. Şimdi arkadaşlar benim şuan toplanmış 1.200 TL var okullar kapanana kadar devam edip 1.800 TL yapıp PS4 Pro +2. Kol + Oyunlar. Bu şekilde mi yapsam babamda destek verecek 500 TL civarı o ekleyecek. Yoksa 2 Sene full para biriktirip 5.000 TL'ye toplama sistem mi alsam? Bilgisayarların +'sı da oyunlara yama geliyor + oyun parası derdi yok. Şimdi PS4 alırsam ex oyunlarından faydalanacam Last of us.Uncharted4 harika hikayeli oyunlar tam bana göre ama PC'de de The walking dead, Far Cry 3 bunlar. PS3 ve Xbox360 cıkan oyunlar yani PS4'de yok. Sizce ne yapayım arkadaşlar? PS4 mü yoksa PC mi toplamalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: