4000 TL RX 480 sistem toplama

Böyle bir sistem topladım. 4000 TL. Bu konuda fikrim olmadığı için size sormak istedim. Topladığım sistemde herhangi bir sorun, uyuşmazlık, darboğaz olur mu? Veya PSU yeterli mi? Hiçbir sorun olsun istemiyorum. Resimdeki sistemde 500 GB harddiskte mevcut.

IMG_3853.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramlerin 2800MHz fakat Anakart 2400MHz ya anakartını değiştir yada Ramlerini bence anakartını yüksek MHz değerinde al telefonda olduğum için çok yazamıcam arkadaşlar önerebilir.

Ama anakartı sonra değiştirmeyi düşunmüyorsan ramleri anakartın hızına uygun al performans farkı yaşamadan tasaruf edersin.

Ram'lerin mhz'sinin fazla olmasının bir zararı olmaz, hangisi daha ucuzsa onu alın. Anakartın hızında çalışır ama 4x4 yerine 2x8 yapsanız daha iyi olur. Gelecekte fazladan Ram takmak isteyebilirsiniz, ne olur ne olmaz 2x8 daha mantıklı.

yani arkadaşların dediği gibi anakartın 2400 mhz e kada destek sunduğundan ramlar 2400 mhz de kalacaktır.Ama sen yine de dual kit alsan daha iyi olur. yani 2x8 gb lık.çünkü dual olursa 2 kat performansta çalışacaklardır ramlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı