4000 TL sıfır ve ikinci el sistem toplama

SemihTR123

Hectopat
Bütçem 3750TL ila 4000TL arasında duruma göre değişebilir. Oyun oynamak için kullanacağım. Aradığım tek özellik Valorant oyununu 60 FPS+ yukarısında stabil şekilde oynayabilmek. SSD ve güç kaynağı hariç her şeyi ikinci el almayı düşünüyorum. Bütçeye monitör ve klavye dahildir. Bu fiyata olabilecek en iyi sistem hangisidir?

Sistem olarak bu RAM'i 2 adet alırsanız neredeyse 2 kat performans alırsınız geriye kalan para ile arkadaşlar önerme yapabilir.
Bütçem 3750TL ila 4000TL arasında duruma göre değişebilir. Oyun oynamak için kullanacağım. Aradığım tek özellik Valorant oyununu 60 FPS+ yukarısında stabil şekilde oynayabilmek. SSD ve güç kaynağı hariç her şeyi ikinci el almayı düşünüyorum. Bütçeye monitör ve klavye dahildir. Bu fiyata olabilecek en iyi sistem hangisidir?

Ya da eğer bütçe yetmiyorsa sadece 1 RAM alırsın zamanı gelince bir RAM daha alırsınız.

SSD'yi çıkarıp şunu alın.
RAM'i 16 GB yaparsanız 4200 tlgibi bir fiyat çıkıyor.Monitör, klavye ve fare dahilmiş aşağıda yeniden sistem önerdim.

RAM'i 2x8 yapın.

Önerdiğiniz sistemler gayet iyi ancak sıfır sistemler hepsi. Benim düşüncem ekran kartı işlemci gibi bileşenleri ikinci el alıp dahili grafik kullanan bu pclerden kat kat daha iyi performans veren bir pc toplamaktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı