4000 TL Sistem Alma

gokuline

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2017
Mesajlar
28
1524501127011.jpg
Arkadaşlar

Merhaba. Sizce bu sistem yazın bu fiyata alınır mı? Önerileriniz nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ve PSU markası belirtilmemiş. Büyük ihtimal PSU everest ve siz kasayı fişe bağlar bağlamaz patlayacak. Bu tür sistemlere para yatırmayın.

Amma abarttınız yahu. Fişe bağlar bağlamaz patlayacak nedir? Tamam EVEREST kesinlikle önermiyoruz çok aşırı dandik ürünler yapıyorlar fakat bağlar bağlamaz patlayacak falan bu doğrudan markayı kötülemeye giriyor artık. Evet aşırı dandik ürünleri var ve kesinlikle alınmaması gereken bir marka fakat bana burada biraz abartıyorsunuz gibi geldi.

Soruya gelecek olursak, o sistemi hazır almaktansa kendiniz toplarsanız daha iyi. Palit kötü değil fakat MSI alınırsa daha iyi bir soğutma elde edilir. Ayrıca anakart bakımından A320 çipsetli bir anakart ile overclock şansınız yok iken B350 ve X370 çipsetli anakartlar ile overclock yapabilirsiniz. Yani o fiyata hazır almak yerine kendiniz toplarsanız daha iyi olur. Yoksa A320 anakarta ve Palit 1060 ekran kartına boşa para vermiş olursunuz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı