4000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan PCteam
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 5.049
5500XT 4G ve 1650S benzer kartlar. Bazı oyunlarda 5500XT 4G, bazılarında 1650S önde axzfarkla. Yani birbirlerinin yerine alınabilir kartlar.

Ancak şöyle bir sıkıntı var. 5500XT ilk çıktığı zamanlar resmen ekran kartı değil hata kartıydı. Şu an durum nasıl, bilmiyorum. Araştırın.
Geçip gitti o sorunlar. Sorunsuz kart şu günlerde. Son 1-2 aydır hiç sorun yaşayan görmedim.

Çoğu oyunda geride. Ayrıca biz iyi olanı önerip seni düzeltmeye çalışıyoruz. Yanlışta diretmiyoruz. Fanboyluk değil bu. Kavram terimlerini bilmeden konuşmayın. Hem bazı oyunlarda ileride bazı oyunlarda geride diyorsun hem 1650S'den güçsüz diyorsun. Kendinle çelişme.

Değil işte değil. Zibilyar tane test var. Gidin bakın. Bazı oyunlarda ortalama FPS 3-4 FPS fazla bile.

Çoğu oyunda geride. Ayrıca biz iyi olanı önerip seni düzeltmeye çalışıyoruz. Yanlışta diretmiyoruz. Fanboyluk değil bu. Kavram terimlerini bilmeden konuşmayın. Hep bazı oyunlarda ileride bazı oyunlarda geride diyorsun hem 1650S'den güçsüz diyorsun. Kendinle çelişme.
Hocam. Gereksiz tartışıyoruz. Sonu biryere varmayacak.
Konu sahibi arkadaş istediği kartı alsın.

İstediğini alsaydı, burada öneri için konu açmazdı. Konu sahibi arkadaş. 5500XT 4 GB'da tükenmeden onu alın. Konu burada kapanmıştır. Sonunda bir kişiye daha öğretebildik bir şeyler.
Dediğim gibi sizinle daha fazla tartışmayacağım. Burnunuzun dikine giden birisiniz.
Size iyi forumlar diliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı