4000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
4000 TL (En fazla 4300 TL)

Diegla

Hectopat
Daha fazla  
Bütçemi en fazla 4300'e çekebilirim. Mümkünse 4000 TL civarı olsun, bütçemi aşmasın.
RX570 veya GTX1650S ekran kartı olan bir sistem toplanabilir ise gerçekten çok iyi olur.
Elimde 240 GB SSD mevcut fakat 240 GB az geliyor, yanına 1 TB HDD almak istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. 🙂

Şöyle bir şey topladım bakalım arkadaşlar beğenecekler mi?

Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane

4080 TL.

Güzel sistem hocam fakat ben olsam parayı işlemciye gömüp RAM'i 8 bırakırdım ilerde canı sıkılırsa yanına bir kardeş gelirdi. PSU yetersiz. HDD Tercih etmişsiniz mantıklı seçim olmuş.

Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane

4080 TL.

Güzel sistem hocam fakat ben olsam parayı işlemciye gömüp RAM'i 8 bırakırdım ilerde canı sıkılırsa yanına bir kardeş gelirdi. PSU yetersiz. HDD Tercih etmişsiniz mantıklı seçim olmuş.
PSU yetersiz falan değil. Kaliteli bir model olduğu için gayet yeterli.

4080 TL.
Hocam çok güzel sistem fakat ikinci ele güvenim yok maalesef. Sıfır toplamak istiyorum. Biliyorum bu fiyata zor. 4500 e ne toplayabiliriz peki? Sıfır olacak şekilde. En fazla 4500 desek?

Gayet açık bence, bir sistem topluyorsan linkleri paylaşacaksın hele ki 2.el sistem ise zorundasın.

Ayrıca o ekran kartıyla umarım mining yapılmamıştır.
Tamam hocam...

Monitör satılmış:

https://www.sah ibinden.com/ilan/i...-ultra-durable-anakart-kutulu-876385959/detay

4080 TL.
Bir Patriot SSD girer bence bu sisteme.
300 TL verip SSD alın bence emin olun değer.

RAM olarak her zaman Adata tarafındayımdır bilen bilir o yüzden XPG önereceğim.

2.el piyasasından anlamadığımdan daha fazla bir şey demeyeceğim.

Bu PSU daha iyi olacaktır.

70 TL fazla öder sıfır S2H alırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı