4000 TL Toplama Sistem

@SpitFire
Sistemimi toplarken Sumo'yu çok düşünmüştüm. Neden vazgeçtiğimin sebeplerini yazayım, belki işinize yarar.
  1. İçinde gelen PSU, Frisby marka olduğu için güvenemedim.
  2. O kadar para verip aldığım donanımlarımı, penceresi olan bir kasa alarak sergilemeyi tercih ettim. Kasa masanın üstünde duruyor. Arada bakıyorum, hoşuma gidiyor. :)
  3. Kasayı Vatan Bilgisayar'a gidip gördüm, inceledim. Genel manada malzeme kalitesi hoşuma gitmedi.
İyi yönleri yok mu derseniz elbette var. İçinde gelen fanlar sayesinde mükemmel bir soğutma sağlıyor. Ayrıca her fan için kontrolcü olması çok iyi. Hızları ayarlayabiliyorsunuz. Kablo yönetimi başarılı. Fakat o parayı gözden çıkarttıysanız size çok güzel bir alternatif sunacağım.

CORSAIR Obsidian 450D CC-9011049-WW Power Yok USB Ses Siyah Kasa - Ürün Kategorileri
CORSAIR Builder CXM Serisi CP-9020060-EU, 600W, Modüler, 80+ Bronze, Güç Ka

Sistemimi toplarken fiyatı yüzünden almamıştım. Kusursuz bir kasa diyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi vatana gidip güzelce incelemek vatanda çalışanlar benden bıktı zaten ben biraz daha gidip rahatsız edeyim onları biraz uğraştırayım :D .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı