4000 TL Sistem Toplama Önerisi

Masuraki

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2018
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasa toplayacağım monitör dahil değildir.
Yazılım amaçlı kullanacağım ama onun yanında güncel oyunları da oynamak istiyorum.
2 şekilde kasa önerebilir misiniz? Mini kasa ve normal olarak. Sebebi de aslında dizüstü istiyordum taşıma kolaylığı yazılım vs. baya pahalı fakat sistem berbat. Ben de kasa toplamaya karar verdim. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'siz bir sistem olmuş yine de güzel sistem olmuş çok teşekkürler. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olmayan şeye bilgisayar mı deniyordu? Hmm. SSD olmaz ise olmazlar arasında HDD'den önce geliyor. Hatta olmaz ise olmazlar listesinden HDD kalkalı yıllar oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem RX 590 dışında güzel, onun yerine RX 580 yeterlidir. Yüzde 5 performans için 600 lira gereksiz bir masraf. Ayrıca Ryzen 2600 yerine 2600X tercih edilmeli aradaki fiyat farkına değer bir performans farkı var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey söyleyebilir miyim acaba Nanokatalog'da distribütör garantisi yok bunu biliyorsunuz değil mi? Ben de bu garanti olmayınca bir düşündüm alsam mı almasam mı diye topladığın sistemlerde bunları söylerseniz iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı