4000 TL sistem toplama

@Slippin Jimmy0 Hocam ben RAM'i ve kasa, PSU'ya daha çok para verdim siz onlardan hafif kısıp ekipman yapmışsınız. Ama ekipmanları eleştireyim:

1) O mouse eskidi, yenisi 150 TL bundan daha ucuz.
2) Şuan 320 TL'ye Bloody'nin mekanik klavyesi, Trust'ın mekanik klavyesi var bence o alınmaz.

Bunu eleştirmek bana düşer mi bilmiyorum ama sistem güzel. :D
Trust GXT 890 Cada 398TL en ucuz bir de öyle düşünün.

@Dr_whoo Bence APU almanız daha mantıklı. İleriye dönük bir sistem olur ileride (sanırım) RTX 2060'ı bile besleyebilecek bir işlemci gücüne sahip.
Trust GXT 890 Cada 398TL en ucuz bir de öyle düşünün.

@Dr_whoo Bence APU almanız daha mantıklı. İleriye dönük bir sistem olur ileride (sanırım) RTX 2060'ı bile besleyebilecek bir işlemci gücüne sahip.

Bu indirim bitmişti şimdi yeniden başlamış galiba yakında yine bitecektir. Alan arkadaş hızlı olmalı.

Hocam peki ryzen 5 2600 ryzen 5 3400g'den daha ileriye dönük değil mi ilerde rx550 yerine daha iyi bir şey alsam

Hocam peki Ryzen 5 2600 Ryzen 5 3400G'den daha ileriye dönük değil mi? İleride RX550 yerine daha iyi bir şey alsam.

APU sistem almak daha mantıklı olacaktır. Vega 11 GT 1030 gücünde zaten. İleri de iyi bir ekran kartı takarsan zaten mis gibi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı