4000 TL sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tufidydes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlikta belirttigim gibi 4000 tl bütçem var, bu pc'yi vatan bilgisayardaki bir abiyle beraber topladik sizce nasil? Sitede yeniyim yanlis bir yerde konuyu açtıysam özür dilerim.

IMG-20150109-WA0007.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika seçimler. Ben SSD'de Samsung tavsiye ediyorum Kingston kullanmadım daha önce. Güle güle kullan.

Kardeşim gtx 970 gibi yeni bir teknoloji varken gtx 770 çok sacma olmuş. Bir de 4790 değil 4790k al alacaksan. Bana sorarsan onada gerek yok 4690k yap. Boşuna o kadar. Gereksiz para harcamamanı tavsiye ederim. Ben olsam gtx 980 bile düşünüyordüm. SSD'yi daha sonra alırdım mesela. Bunlar benim düşüncem tabiki sen bilirsin iyi günlerde kullanman dileğiyle.

4000 liram olsa o ekran kartını almazdım ama sistem gayet dengeli, bir sıkıntı yok. Eğer oyun için düşünüldüyse 4000 liraya daha performanslı bir sistem toplanabilirdi.

Bu arada ekran kartı bu dimi Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar nasıl 489 tl oluyor ?

Edit: Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Hatta işlemciden kısmadan 770 yerine AMD düşünsen daha iyi olabilirdi. Bu fiyatlarda AMD daha performanslı.

Edit2: bkz:Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Buradaki TOP ifadesi fırından çıkmış en kaliteli 280x GPU kullanıldığını ifade ediyor.

Hayırlı olsun. DreamSpark dan alıyorsunuz W8'i.

!!FTW!!.png

Hayırlı olsun. DreamSpark dan alıyorsunuz W8'i.
Eki Görüntüle 42059
G.Skill ram önermiyorum. Arkadaşımın ramleri aldığı günden beri bozuk çıktı. Windows oyun oynarken (ram kullanımında) mavi ekran veriyor. 3 kere garantiye gitti düzelttiler yine bozuldu. Şimdi garanti bitti 2x4 GB RAM çöp olacak. 20-30 TL fazla verip Corsair Kingston almak daha iyi bu arada sistem harikularde :)

@Silinen üye arkadaşıma katılıyorum. Tam istediğim gibi dizmiş hiç düşünmeden al keyfine bak :like:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı