4000 TL sistem toplama

CavemaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi yeni bir sistem lazım. İlerde küçük rötuşlar yapıp zamanın ihtiyaçları karşılayacak türden bir sistem. Yani yeniliklere açık. Bütçem bu kadar aşmak istemiyorum. Ekran kartı olarak MSI GTX 960 - GTX 970 arasında kaldım. Benim fikrim şimdi GTX 960 4G alıyım çok sonra Titan x gibi bişi alırım aksilik olmazsa :)

Anakart konusunda MSI Gamin5 düşünüyorum ama çift BIOS yokmuş sorun olurmuş. Oc yapmayı düşünmüyorum. İlerisi için nolur bilmiyorum ama pc mate alsam yeni tekno bi üründe sorun çıkartır mı ?

image.jpg

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur kardeşim bütçene uygun alabileceğin en iyi sistem diyebilirim. Yorumu eğer Recep bey gördüyse oda düşüncelerini söyleyebilir bu arada 23 inç monitor yerine 27 inç 1ms tepkime süreli ve 80.000.000:1 gibi güzel kontras seviyeli bi led ile oyun performansını artıracağına inanıyor ve zevk vereceğini umuyorum. İyi sosyaller :)(y)

Dosya Ekleri

• Güncel sistem özelliklerim Aralık 2016..png
    Güncel sistem özelliklerim Aralık 2016..png
    38,4 KB · Görüntüleme: 683
Monitörün dahil olduğunu sizin önerilerinizde farkettim görmemişim, özür dilerim :D
@Novelist arkadaşın sistemini ramleri 2x4, güç kaynağını da corsair vs650 koyarak almanızı öneririm.

Çift BIOS olmaması neden sorun olsun onu anlamadım... GTX 960 için 400W bile yetiyor. 750 gereksiz derecede fazla.
Güncellerken elektrik filan giderse servislik olurmuş ne derece doğru bilmiyorum. Ee bizimde komşular biraz sorunlu tost makinesi çalışmasa sigortalarla oynuyorda :D 750w ilerisi için alıyım dursun mantığıyla hareket ettim haklısınız. :)

Buyur kardeşim bütçene uygun alabileceğin en iyi sistem diyebilirim. Yorumu eğer Recep bey gördüyse oda düşüncelerini söyleyebilir bu arada 23 inç monitor yerine 27 inç 1ms tepkime süreli ve 80.000.000:1 gibi güzel kontras seviyeli bi led ile oyun performansını artıracağına inanıyor ve zevk vereceğini umuyorum. İyi sosyaller :)(y)
Monitör biraz tuzlu geldi ama mantıklı aslında anakarttan kısmışsınız :) teşekkürler iyi sosyaller

Monitör biraz tuzlu geldi ama mantıklı aslında anakartan kısmışsınız :) teşekkürler iyi sosyaller

Ben bu sistemi kullandığımdan söylüyorum ve asla bilmişlik gibi olmasın oyun oynayacaksan bu anakart sana fazla bile gelir. Ekran kartı ve bu monitorle uçacaksın tek sorun ben bu sistemi aldığımda birazcık daha ucuzdu şuan dolar uçtu biraz beklersen tabi sana kalmış birşey bu daha hesaplı bir fiyata alabilirsin. İyi sosyaller

OverClock gibi bir düşünceniz yoksa seçtiğiniz anakart ve işlemci zaten gereksiz oluyor. Tamamen oyun için bir sistem ise bu noktalardan kısarak ekran kartına yatırım yapmak akıllıca. @Cumali Adnsprlu 'nun önerdiği sistemin aynısını ben de 1-2 farklı marka tercihiyle kullanıyorum pişman olmayacağınızı garanti edebilirim. ( Gskill değil Corsair RAM; Spec-02 değil Spec-01; Gigabyte değil MSI Ekran Kartı kendi sistemim)

Teşekkürler ağustos ayında dediğiniz sistemi toplıyacağım. Ekran kartı olarak bende msi düşünüyorum iyi sosyaller :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı