4000 TL sistem toplama

Senin gibi niyet okuyarak değil de her ihtiyacına cevap verebilecek bir sistem kurmaya çalıştım.Şu an kendimden de sana açıklama yaptığım için iğrendim.Oksijeni harcamayın boş yere.
Her ihtiyacına cevap verecek sistemde drop oluyor diyorum ben drop yemeye razıyım diyorsun ne dediğinin farkında mısın diye sormama gerek kalmadı. Ayrıca oksijeni kendin üretiyormuşsun gibi cümleler kurmaktan vazgeç.
 
Ssd şimdi al. Ramı eklersin ileride 8gb ram da yeterli gelir şimdilik. Eğer 16gb ram alıp sonradan ssd alırsan iki saat Windows'u klonlamaya uğraşırsın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı