Hitokiri_B
Decapat
Aynen dahili gpu yok ama ekran kartı alacağın için gerek de yok 
ilk attığın hazır bilgisayarda harddiski çıkartıp ssd takabiliyomuyuz vatan sağlıyormu bunuDostum benim önerim de şu şekilde ancak işlemci başka yerlerde 1160-TL den başlıyor. Ben tek bir yerden topladığım için 1420-TL görünüyor. Yani işlemciyi başka yerden alırsan bu fiyattan 250-260 TL daha düşük bir fiyata 4100-TL civarına geliyor. Ya da bak Vatan hazır sistemi var çok iyi ikisini de parça parça o fiyata toplamak biraz zor :
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-AMD 2600-MSI RX580 ARMOR-MSI B450M-8GB-1TB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-AMD 2600-MSI RX580 ARMOR-MSI B450M-8GB-1TB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INTEL I5 9400F-ASUS EX-GTX1060-ASUS PRIME H310M-K R2.0-WD 1TB-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ASUS EX-GTX1060-ASUS PRIME H310M-K R2.0-WD 1TB-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.ilk attığın hazır bilgisayarda harddiski çıkartıp ssd takabiliyomuyuz vatan sağlıyormu bunu
Üzüldüm ne yapabilirim acaba bu konuda çünkü güzel indirimli kampanyalı bir ürün sadece hdd yerine ssd lazım.Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.
Donanım Haber'in toplamış olduğu sisteme bakabilirsin, içinde 9. nesil i5 işlemci bulunuyor.Üzüldüm ne yapabilirim acaba bu konuda çünkü güzel indirimli kampanyalı bir ürün sadece hdd yerine ssd lazım.
Yok maalesef sağlamıyor :s ama Ssd sonradan ekleyebilirsin çok önemli değililk attığın hazır bilgisayarda harddiski çıkartıp ssd takabiliyomuyuz vatan sağlıyormu bunu
Ben biraz araştırdım videolara falan baktığımda rx580 sanki 1060 dan daha iyi gibiydi şu videoda tabii işin ustası değilim.Yok maalesef sağlamıyor :s ama Ssd sonradan ekleyebilirsin çok önemli değil2. biraz daha iyi bu arada
![]()
Ben biraz araştırdım videolara falan baktığımda rx580 sanki 1060 dan daha iyi gibiydi şu videoda tabii işin ustası değilim.
Düzgün bir şekilde karşılaştırma yapılmış.Bu videoya rastlamıştım, ekran kartının modelleri yazmıyor ayrıca 1060 overclock yapılmış sanırım.
yani ona rağmenmi rx580 bazı oyunlarda geçiyor ?Bu videoya rastlamıştım, ekran kartının modelleri yazmıyor ayrıca 1060 overclock yapılmış sanırım.
Kendi görüşüme göre ona rağmen evet fakat tabi bu benim görüşüm yanılmışta olabilirim sonuçta bende uzman değilim.yani ona rağmenmi rx580 bazı oyunlarda geçiyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.