4000 TL Skylake En iyi F/P sistemi

Sizce bu sistem F/P (Fiyat/Performans) açısından nasıl?

• Oy verenlerin toplamı
    25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
xsw.png

Bence bu bilgisayar uygun olabilir.

Dosya Ekleri

• bilgisayar.png
    bilgisayar.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 142
Anakart: ASUS H170 PRO GAMING
İşlemci: INTEL Core i5-6600K
İşlemci Soğutucu: COOLER MASTER HYPER 612 Ver.2
Bellek: GSKILL F4-3600C17D-16GTZ [G.SKILL Trident Z DDR4-3600Mhz C17 16GB (2x8GB)]
Ekran Kartı: ASUS GTX750TI-OC-2GD5

HDD: SEAGATE ST1000DM003 Barracuda 1TB
SSD: SAMSUNG MZ-75E120BW 850 EVO 2.5 120GB SSD

Kasa: Corsair VS Serisi VS550 550W 80+ Kasa
Kasa Fanı: THERMALTAKE CL-F039-PL14RE-A Riing 140mm
Konudaki sistemin 4.hali şu şekildedir ve sistem Krieg The Psycho tarafından geliştirilmiştir:
xsw.png

5.hali:
bilgisayar.png
xsw.png

Eğer sistemi almayacaksanız bizim burada sistem toplamamızın hiç bir anlamı yok, sistem toplayacak kişi bir konu açabilir ''4000TL Sistem Toplama'' başlığı altında. Şu an yaptığımız mantıksız, gereksiz mesaj kalabalığından başka bir şey değil ve bu konunun kilitlenmesi gerekir. Sonuçta bu bir hayali sisteme giriyor ve bu YASAK!

Eğer sistemi almayacaksanız bizim burada sistem toplamamızın hiç bir anlamı yok, sistem toplayacak kişi bir konu açabilir ''4000TL Sistem Toplama'' başlığı altında. Şu an yaptığımız mantıksız, gereksiz mesaj kalabalığından başka bir şey değil ve bu konunun kilitlenmesi gerekir. Sonuçta bu bir hayali sisteme giriyor ve bu YASAK!
Ben bu konuyu isteyen arkadaşlar bilgilensin diye açtım, çok istiyorsanız kitlerim konuyu.

Ben bu konuyu isteyen arkadaşlar bilgilensin diye açtım, çok istiyorsanız kitlerim konuyu.
Ben de diyorum ki şu an kaç kişi 4000TL'ye bir sistem topluyor? Ayrıca bir ton konu var ve onlara da bakabilirler. Yeni ekran kartları çıkacak ve şu an sistem toplayacak olan herkes onları bekliyor yani bu konunun anlamı yok. Teknoloji her geçen gün ilerliyor.

Ben de diyorum ki şu an kaç kişi 4000TL'ye bir sistem topluyor? Ayrıca bir ton konu var ve onlara da bakabilirler. Yeni ekran kartları çıkacak ve şu an sistem toplayacak olan herkes onları bekliyor yani bu konunun anlamı yok. Teknoloji her geçen gün ilerliyor.
Tamam, konu burada kilitlenmiştir sistemin yeteri kadar fazdan geçtiğini düşünüyorum. Konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı