4000 TL - Taşınabilir Kasa Toplama

Juardian

Kilopat
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kıbrıs'ta üniversite okumaktayım. Laptobumu satıp kasaya geçmeyi düşünüyorum. 4 bin TL'ye kadar ancak kasanın boyutları olarak taşıması kolay (en azından el bagajı boyutlarında) olması gerekiyor yardım eder misiniz ? Hangi kasa hangi anakart a uyar bir fikrim yok. Ekran kartı olarak 1060 kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi önerebilirim.
upload_2017-4-11_18-23-54.png
 
Aynı kasa bende de var. O kadar güzel ki kullanması. İlla mini ekran kartı takmak zorunda değilsin normal soğutmalı ekran kartları da rahatça takılabiliyor. Hocamın sistemini alabilirisin gönül rahatlığıyla.
 
Hocam konusu açılmışken sorayım Ryzen için mini ITX anakartlar çıkacak mı ? Kasamdan çok memnunum ATX kasalar gibi masanın altında çürümüyor masamın üstünde duruyor falan değiştirmek istemediğimden AM4 Mini ITX anakartları bekliyorum.
 
Çıkacaktı sanırım. R3 ile gelecekti diye hatırlıyorum ama emin değilim. Ki zaten çıkmalı da. İlk başta R5 sistem önerecektim ama uygun anakart olmadığını hatırlayınca Kaby-Lake sistem önerdim.
 
Oyun performansında 1600x ve 1800x arasında fark yok tekli çekirdek performansından kısmamışlar. 1600x render performansında da İ7 7700k ya yakın performans sunuyor. 1600x ve sıvı soğutmayla sistemi güncellemek istiyorum da bekliyorum işte. Ha bu arada o kasaya 120mm sıvı soğutma da takılabiliyor.
 
Hocam zaten en iyi mini ITX kasa ödülü var bu kasanın. Çok güzel bi kasa. Sırf bu kasa için AM4 mini ITX anakartları bekliyorum. Z270 için var da B350 için yok daha malesef. Boşu boşuna ATX bir kasa toplayıp masanın altında tozdan çürüteceğime bu kasa ile masamın üstünde gözümün önünde oluyor. Zaten gören ben de alcağım böyle bilgisayar diyor. :D Bir problemi olduğunda bilgisayarcıya götüreceğim diye kocaman kasayla uğraşmıyorum. Denge merkezinden tutma yeri yapmışlar tek elle poşet gibi taşıyabiliyorsun. Say say bitmez çok güzel bir kasa. :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı